Alles voor paarden en pony's : stable/Tools/Tool

Roma Rasp dubbel uiteinde, 35 cm

stable/Tools/Tool

  Vijl de hoeven van je paard met deze rasp. De handige Rasp met dubbel uiteinde van Roma is perfect voor het vijlen van de buitenste hoorn van de hoeven van je paard. Eigenschappen: * Gereedschap met dubbel uiteinde Technische omschrijving: 35,5 cm.

  17.95 Euro

  Ga naar Roma Rasp dubbel uiteinde, 35 cm


Roma Kalkoenen, 4 stuks

stable/Tools/Tool

  Kalkoenen voor iedere dag zijn perfect voor paardrijden in vrije tijd. Roma kalkoenen zijn zeer geschikt voor ontspannen ritjes over gevarieerd terrein. Ontspan je op de tocht en help je paard om grip te krijgen op de ondergrond. Eigenschappen: * Zeer geschikt voor dagelijkse tochtjes * Set van 4 Technische omschrijving: 4 stuks.

  7.95 Euro

  Ga naar Roma Kalkoenen, 4 stuks


Kerbl Hoefbok EcoFlex 2in1

stable/Tools/Tool

  De nieuwe 2-in-1-oplossing voor de behandeling van voor- en achterhoeven met ├ę├ęn hoefbok. Het paard kan zich tijdens de hoefverzorging nog meer ontspannen, zonder dat u zijn gewicht hoeft te dragen. Eigenschappen: * Ontziet de rug en de knie├źn * Eenvoudig in gebruik * Zeer nauwkeurige en eenvoudige instelling van de hoogte mogelijk door de klapbare klemschroef * Steun voor voorhoeven van robuust hard rubber * Ondersteuning voor achterhoeven van zacht en robuust polypropyleen * Door innovatief design wordt het letselrisico tijdens de hoefverzorging beperkt * Geschikt voor verschillende paardengrootten en -rassen * Ook geschikt voor oudere paarden die meer comfort en hulp nodig hebben bij de hoefverzorging

  84.95 Euro

  Ga naar Kerbl Hoefbok EcoFlex 2in1