Alles voor paarden en pony's : Vliegennetjes

Vliegennetje paard ogen en Oren

Vliegennetjes

  Vliegennetje paard ogen en Oren Gemaakt van katoen en makkelijk te bevestigen aan het halster! Geschikt voor de ogen en oren van het paard, om deze in de wei of tijdens een wandeling te beschermen tegen vliegende insecten!

  5.05 Euro

  Ga naar Vliegennetje paard ogen en Oren


Vliegenfrontriem paard ogen

Vliegennetjes

  Gemaakt van katoen en makkelijk te bevestigen aan halster! Geschikt voor de ogen van het paard, om deze in de wei of tijdens een wandeling te beschermen tegen vliegende insecten!

  5.05 Euro

  Ga naar Vliegenfrontriem paard ogen


Harry's Horse Neusnetje

Vliegennetjes

  Harry's Horse Neusnetje een zeer effectieve neusbescherming. Anatomisch gevormd om de neus maximaal te beschermen tegen het binnendringen van vliegen, pollen en andere zaken die het paard irriteren. De ademhaling van het paard wordt door het gebruik van het neusnetje niet belemmerd of gehinderd. De inwerking van het bit wordt in geen enkel opzicht verstoord; eenvoudig in gebruik en simpel te bevestigen. Het neusnetje kan gemakkelijk gereinigd worden met handwarm water. Eenvoudig met klittenband te bevestigen aan de neusriem van het hoofdstel of halster. Leverbaar in de kleuren: Zwart en Wit.

  7.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Neusnetje


Farnam Vliegenmasker

Vliegennetjes

  Farnam - Supermask The best you can get onder de vliegenmaskers! Biedt bescherming tegen insecten, zonlicht (UV-stralen) ├ęn opwaaiend stof. Dit vliegenmasker heeft een dubbele sluiting bij de keel waardoor deze twee keer zo goed blijft zitten dan andere vliegenmaskers. Zelfs tijdens het spelen blijft dit vliegenmasker perfect op zijn plek zitten. Het masker versneld het genezingsproces van de ogen wanneer deze geirriteerd of verwond zijn. Tevens biedt het masker bescherming tegen UV-stralen. Het masker beschermt de kwestbare ogen van uw paard tegen: * Irritatie in de ogen door vliegen * Ziektes welke overgebracht kunnen worden door vliegen * Stof * Vuil

  39.95 Euro

  Ga naar Farnam Vliegenmasker