Alles voor paarden en pony's : Vliegendekens

Ekkia Netdeken met fijne honingraatstructuur

Vliegendekens

  Ekkia Netdeken met fijne honingraatstructuur 100% katoen. Borstsluiting met lus. Te gebruiken met singel. Dekens van honingraatstructuur worden meestal 's zomers gebruikt om transpiratie op te nemen en het paard te beschermen tegen vliegen. Ondermaat 190 cm. Kleuren: - Bordeaux - Écru - Marineblauw - Zwart

  17.90 Euro

  Ga naar Ekkia Netdeken met fijne honingraatstructuur


Premiere combo vliegendeken Zebra

Vliegendekens

  Vliegendeken met afneembare hals in zebramotief. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een zebramotief minder vliegen aantrekt. De vliegendeken is voorzien van een dubbele verstelbare borstsluiting, loopsplitten, verstelbare kruissingels, elastische bilkoorden, een staartkoord en een staartflap. Het afneembare halsdeel is voorzien van een dubbele klittenbandsluiting. Het halsdeel heeft bovendien een fleece rand aan de bovenkant om het deel achter de oren van het paard te beschermen. Het halsdeel is met behulp van een elastische klittenbandsluiting te bevestigen aan het halster en middels drie musketons met elastiek aan de deken. De deken is vervaardigd van 100% polyester mesh met een voering van 190T taffeta nylon.

  59.95 Euro

  Ga naar Premiere combo vliegendeken Zebra


Premiere vliegendeken combo Leopard Print

Vliegendekens

  Vliegendeken met afneembare hals in leopardmotief. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een leopardmotief minder vliegen aantrekt. De vliegendeken is voorzien van een dubbele verstelbare borstsluiting, loopsplitten, verstelbare kruissingels, elastische bilkoorden, een staartkoord en een staartflap. Het afneembare halsdeel is voorzien van een dubbele klittenbandsluiting. Het halsdeel heeft bovendien een fleece rand aan de bovenkant om het deel achter de oren van het paard te beschermen. Het halsdeel is met behulp van een elastische klittenbandsluiting te bevestigen aan het halster en middels drie musketons met elastiek aan de deken. De deken is vervaardigd van 100% polyester mesh met een voering van 190T taffeta nylon.

  59.95 Euro

  Ga naar Premiere vliegendeken combo Leopard Print