Alles voor paarden en pony's : Vachtverzorging

Espree Coat conditioner & detangler

Vachtverzorging

  Espree Coat conditioner & detangler Deze natuurlijke behandeling op basis van kokosnoot verzorgt de huid en vacht van paard en pony. De spray zorgt dat de staart makkelijker doorkambaar wordt en herstelt beschadigd haar.

  25.30 Euro

  Ga naar Espree Coat conditioner & detangler


Equine America Fungatrol Spray

Vachtverzorging

  Equine America Fungatrol Spray Bestrijdt schimmelinfecties Veel van de op de markt zijnde anti-schimmelmiddelen voor paarden zijn niet altijd zo huidvriendelijk voor de paardenhuid als zij zouden moeten zijn. De Fungatrol Range verzekerd u dat uw paard schoon is met een gezonde huid en vacht en is ideaal voor gebruik tijdens natte, modderige, jaargetijden maar mild genoeg voor dagelijks gebruik gedurende het gehele jaar. De Fungatrol Spray is een spray op basis van water die uw mag laten opdrogen, met antischimmel- en antibacteri├źle ingredi├źnten en pelsconditioners. Vaporiseer het paard helemaal met de spray - na het met de Fungatrol Shampoo te hebben gewassen - dit om een gezonde en soepele huid te onderhuiden.

  21.95 Euro

  Ga naar Equine America Fungatrol Spray


Equilux Vachtreiniger Stick

Vachtverzorging

  Equilux Vachtreiniger Stick Met dit uitzonderlijke product kunt u in nauwelijks enkele minuten tijd vacht, huid, manen en staart reinigen. Ook geschikt om urinevlekken op grijze paarden te verwijderen. Gebruiksklaar, sneldrogend. Onnodig de vacht nat te maken, zodat u dit product ook 's winters kunt gebruiken. De bestanddelen doen de vacht glanzen en beschermen tegen stof. Het bevat haast uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen en is niet schadelijk voor het milieu. In een handige stick, zodat zenuwachtige of angstige paarden niet schrikken. U kunt er ook vlekken op het hoofd van het paard mee verwijderen, bijvoorbeeld om de ogen. 250 ml.

  6.95 Euro

  Ga naar Equilux Vachtreiniger Stick


Equilux Vachtreiniger Fles

Vachtverzorging

  Equilux Vachtreiniger Fles Met dit uitzonderlijke product kunt u in nauwelijks enkele minuten tijd vacht, huid, manen en staart reinigen. Ook geschikt om urinevlekken op grijze paarden te verwijderen. Gebruiksklaar, sneldrogend. Onnodig de vacht nat te maken, zodat u dit product ook 's winters kunt gebruiken. De bestanddelen doen de vacht glanzen en beschermen tegen stof. Het bevat haast uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen en is niet schadelijk voor het milieu. Ook beschikbaar in een handige stick, zodat zenuwachtige of angstige paarden niet schrikken. U kunt er ook vlekken op het hoofd van het paard mee verwijderen, bijvoorbeeld om de ogen. 750 ml

  10.90 Euro

  Ga naar Equilux Vachtreiniger Fles


Equilux Vachtreiniger Spray

Vachtverzorging

  Equilux Vachtreiniger Spray Met dit uitzonderlijke product kunt u in nauwelijks enkele minuten tijd vacht, huid, manen en staart reinigen. Ook geschikt om urinevlekken op grijze paarden te verwijderen. Gebruiksklaar, sneldrogend. Onnodig de vacht nat te maken, zodat u dit product ook 's winters kunt gebruiken. De bestanddelen doen de vacht glanzen en beschermen tegen stof. Het bevat haast uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen en is niet schadelijk voor het milieu. Ook beschikbaar in een handige stick, zodat zenuwachtige of angstige paarden niet schrikken. U kunt er ook vlekken op het hoofd van het paard mee verwijderen, bijvoorbeeld om de ogen. 750 ml

  12.90 Euro

  Ga naar Equilux Vachtreiniger Spray