Alles voor paarden en pony's : Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Full

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Full direct bestellen in onze webshop! Dit vliegenmasker van Waldhausen biedt de ideale bescherming tegen vervelende insecten. Met UV-bescherming. Dit masker heeft een perfecte pasvorm dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en een opening voor de voorpluk.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  22.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Full


Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Pony

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Pony direct bestellen in onze webshop! Dit vliegenmasker van Waldhausen biedt de ideale bescherming tegen vervelende insecten. Met UV-bescherming. Dit masker heeft een perfecte pasvorm dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en een opening voor de voorpluk.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  22.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Pony


Waldhausen Vliegendeken Zebra 175 cm Zwart Wit 125

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegendeken Zebra 175 cm Zwart Wit 125 direct bestellen in onze webshop! De vliegendeken Zebra is gemaakt van een fijnmazig materiaal. met staart en buikflap. De zebra print schikt insecten af en is dus effectiever dan een normale vliegendeken. De deken heeft dubbele gespen aan de voorkant. dubbele buikbanden en been riemen. Exclusief nek- en vliegenmasker.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  44.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegendeken Zebra 175 cm Zwart Wit 125


Horse Fly Trap Lijm Spray 750 ml Naturel

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Horse Fly Trap Lijm Spray 750 ml Naturel direct bestellen in onze webshop! Horse Fly Trap lijm spray is de perfecte vliegenvallenlijm voor het vangen van vliegen (insecten) op natuurlijke wijze. zonder gebruik van pesticiden (vergif). Kleeft uitstekend voor lange duur. Deze lijm spray is eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen door de handige spray vorm. Gebruiksaanwijzing: Hang de Horse Fly Trap of object op de gewenste plek (half zon / half schaduw) en spray de lijm in een zigzag beweging op het object aan. Voor gebruik de spuitbus goed schudden.. Alle Horse Fly Trap voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  22.49 Euro

  Ga naar Horse Fly Trap Lijm Spray 750 ml Naturel


Horse Fly Trap Lijm Kwast

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Horse Fly Trap Lijm Kwast direct bestellen in onze webshop! Handige kwast voor de Horse Fly Trap lijm. Gebruiksaanwijzing: Eerst de Horse Fly Trap Ball 45 cm opblazen en op de gewenste plek ophangen (Half zon half schaduw buiten bereik van kinderen en dieren). Dan met deze kwast een dikke lijmlijn met de: Horse Fly Trap Lijm aanbrengen op de bovenzijde (rondom) van de Horse Fly Ball. 10cm onder het handvat. Het handvat tijdens het opbrengen van de lijm vast houden om de bal stil houden. Doordat de lijm warm wordt druipt deze langzaam met strepen naar beneden. Met deze kwast kun je de Horse Fly Trap lijm voordelig verdelen over de bal.. Alle Horse Fly Trap voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  2.99 Euro

  Ga naar Horse Fly Trap Lijm Kwast


Horse Fly Trap Ball 45 cm Zwart

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Horse Fly Trap Ball 45 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Horse Fly Trap Ball is h├ęt effectieve wapen bij de bestrijding van dazen. Met de Horse Fly Trap Ball brengt u de dazendruk in de directe omgeving in een mum van tijd naar beneden. Gebruik hiervoor Horse Fly Bal lijm of lijm spray. Een met lijm besmeerde Horse Fly Trap Ball is goed voor een straal van 50 meter (=7850 m2). De bal is eenvoudig op te hangen en overal te gebruiken.. Alle Horse Fly Trap voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  7.99 Euro

  Ga naar Horse Fly Trap Ball 45 cm Zwart


Horse Fly Trap Lijm 750 ml Naturel

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Horse Fly Trap Lijm 750 ml Naturel direct bestellen in onze webshop! De perfecte en professionele vliegenvallenlijm voor het vangen van dazen (insecten) op natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden (vergif). Kleeft uitstekend voor lange duur (tot 5 maanden). Horse Fly Trap lijm is weer- en regenbestendig. Een verpakking van 750 ml is goed voor 10 Horse Fly Trap ballen. Ideaal in combinatie met de Horse Fly Trap Ball 45 cm. Deze lijm is zeer zuinig in gebruik. Hang een nieuwe bal op als deze vol met dazen (insecten) zit. Buiten bereik van kinderen en paarden ophangen. Gebruiksaanwijzing: Eerst de Horse Fly Ball opblazen en op de gewenste plek ophangen (Half zon half schaduw buiten bereik van kinderen en dieren). Dan met de Horse Fly Trap kwast een dikke lijmlijn aanbrengen op de bovenzijde (rondom) van de Horse Fly Ball. 10cm onder het handvat. Het handvat tijdens het opbrengen van de lijm vast houden om de bal stil houden. Doordat de lijm warm wordt druipt deze langzaam met strepen naar beneden. Met de kwast kun je de Horse Fly Trap lijm voordelig verdelen over de bal.. Alle Horse Fly Trap voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  19.99 Euro

  Ga naar Horse Fly Trap Lijm 750 ml Naturel