Alles voor paarden en pony's : Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

Waldhausen Basis Vliegendeken Navy 125

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Basis Vliegendeken Navy 125 direct bestellen in onze webshop! Deze basis vliegendeken is een mushave in het voorjaar en in de zomer en een ideale bescherming tegen vervelende insecten.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  18.39 Euro

  Ga naar Waldhausen Basis Vliegendeken Navy 125


Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Full

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Full direct bestellen in onze webshop! Dit vliegenmasker van Waldhausen biedt de ideale bescherming tegen vervelende insecten. Met UV-bescherming. Dit masker heeft een perfecte pasvorm dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en een opening voor de voorpluk.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  18.39 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Full


Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Cob

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Cob direct bestellen in onze webshop! Dit vliegenmasker van Waldhausen biedt de ideale bescherming tegen vervelende insecten. Met UV-bescherming. Dit masker heeft een perfecte pasvorm dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en een opening voor de voorpluk.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  18.39 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Cob


Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Pony

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Pony direct bestellen in onze webshop! Dit vliegenmasker van Waldhausen biedt de ideale bescherming tegen vervelende insecten. Met UV-bescherming. Dit masker heeft een perfecte pasvorm dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en een opening voor de voorpluk.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  18.39 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zwart Pony


Waldhausen Luxe Vliegenmasker Met Oren En Neus Zwart Full

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Luxe Vliegenmasker Met Oren En Neus Zwart Full direct bestellen in onze webshop! Dit vliegenmasker van Waldhausen biedt de ideale bescherming tegen vervelende insecten. Met UV-bescherming. Dit masker heeft een perfecte pasvorm dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en een opening voor de voorpluk.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  22.39 Euro

  Ga naar Waldhausen Luxe Vliegenmasker Met Oren En Neus Zwart Full


Waldhausen Vliegendeken Zebra 175 cm Zwart Wit 125

Sport > Paardrijden > Paarden accessoires > Beenbeschermers

  Waldhausen Vliegendeken Zebra 175 cm Zwart Wit 125 direct bestellen in onze webshop! De vliegendeken Zebra is gemaakt van een fijnmazig materiaal. met staart en buikflap. De zebra print schikt insecten af en is dus effectiever dan een normale vliegendeken. De deken heeft dubbele gespen aan de voorkant. dubbele buikbanden en been riemen. Exclusief nek- en vliegenmasker.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  35.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Vliegendeken Zebra 175 cm Zwart Wit 125