Alles voor paarden en pony's : Singels|OUTLET

Tekna Singel Pressure-Eze waffle padding - Outlet

Singels|OUTLET

  Voorgevormde singel van Quik Clean materiaal. Het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden. Door de anatomische vorm wordt het paard niet gehinderd in zijn bewegingen. Door de zachte wafelvoering en de brede vormgeving wordt de druk mooi verdeeld. De singel is aan beide zijden voorzien van elastiek, wat niet alleen comfortabel is voor het paard, maar ook het aansingelen vergemakkelijkt. Door het kleine riempje in het midden van de singel kunt u de martingaal of hulpteugel snel en eenvoudig bevestigen of losmaken. De D-ring is makkelijk als u een martingaal of hulpteugel met musketon gebruikt. De singel is voorzien van RVS rolgespen aan beide zijden.

  33.00 Euro

  Ga naar Tekna Singel Pressure-Eze waffle padding - Outlet


NORTON Neopreen singel met buikflap - Outlet

Singels|OUTLET

  NORTON Neopreen singel met buikflap Singel met buikflap van neopreen met honingraad structuur, wat irritatie door transpiratie en wrijvingen beperkt. Verstevigd met een dubbele band nylon. Opgevuld met hoge densiteit schuim, wat schokken opvangt en een stevig vinyl inzetstuk op de buikflap om haken te voorkomen. Makkelijk schoon te maken en te drogen, voor een betere hygi├źne voor het paard. Bevestigingsring op de singel voor de hulpteugels. Riempjes op dubbeldik elastiek voor de sluiting. Roestvrijstalen gespwerk. Kleuren: Zwart en Havanna Maten: 115cm, 125cm, 135cm en 145cm.

  27.00 Euro

  Ga naar NORTON Neopreen singel met buikflap - Outlet


Norton Y korte singel - Outlet

Singels|OUTLET

  Norton Y korte singel Korte singel van neopreen met honingraad structuur, wat irritatie door transpiratie en wrijvingen beperkt. Anatomisch gevormd en neopreen opvulling, wat de druk beperkt en de bewegingsvrijheid van de voorhand bevorderd. Makkelijk schoon en drogen te maken, voor een betere hygi├źne voor het paard. Singelwerk met roestvrijstalen rolgespen, gemonteerd in Y op verschuifbaar polypropyleen met ringen. Lussen voor de singelstoten. Roestvrijstalen gespwerk. Singelmaten - 50 cm - 60 cm - 70 cm - 80 cm

  22.00 Euro

  Ga naar Norton Y korte singel - Outlet