Alles voor paarden en pony's : Singels

BR dressuursingel Daventry

Singels

  Lederen, anatomisch gevormde singel met aan 2 zijden elastische uiteinden. De anatomische vormgeving van de singel geeft het paard optimale bewegingsvrijheid. De elastische uiteinden bieden extra comfort en het paard is hierdoor gemakkelijker aan te singelen. Door de singelstoten eerst door de singel te halen en daarna door de gespen blijft de singel perfect op zijn plaats. De singel is voorzien van roestvrijstalen rolgespen. Kleur: zwart Maten: 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm

  95.00 Euro

  Ga naar BR dressuursingel Daventry


Premiere singel met springflap Troyes

Singels

  Lederen, anatomisch gevormde singel met elastiek aan twee zijden en in het midden van de singel een D-ring en een riempje voor de bevestiging van eventuele hulpteugels. De buikflap geeft optimale bescherming van de paardenbuik tijdens het springen en heeft een breedte van 35 cm. De anatomische vormgeving van de singel geeft het paard optimale bewegingsvrijheid. De elastische uiteinden bieden extra comfort en het paard is hierdoor gemakkelijker aan te singelen. Ook blijft het zadel hierdoor goed en recht op het paard liggen. Aan beide zijden heeft de singel ook een extra D-ring voor de bevestiging van eventuele hulpteugels of voortuig. De singel is voorzien van roestvrijstalen rolgespen, wat het aansingelen vergemakkelijkt.

  79.68 Euro

  Ga naar Premiere singel met springflap Troyes


Tekna Singel Ergonomic

Singels

  Voorgevormde singel van Quik Clean materiaal. Het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden. Door de anatomische vorm wordt het paard niet gehinderd in zijn bewegingen. De singel is aan beide zijden voorzien van elastiek, wat niet alleen com ortabel is voor het paard, maar ook het aansingelen vergemakkelijkt. Door het kleine riempje in het midden van de singel kunt u de martingaal of hulpteugel snel en eenvoudig bevestigen of losmaken. De D-ring is makkelijk als u een martingaal of hulpteugel met musketon gebruikt. De singel is voorzien van RVS rolgespen aan beide zijden en een zachte wafelvoering aan de binnenzijde.

  59.95 Euro

  Ga naar Tekna Singel Ergonomic


Tekna Singel Pressure-Eze waffle padding

Singels

  Voorgevormde singel van Quik Clean materiaal. Het Quik Clean materiaal bespaart u veel tijd bij het schoonmaken en onderhouden. Door de anatomische vorm wordt het paard niet gehinderd in zijn bewegingen. Door de zachte wafelvoering en de brede vormgeving wordt de druk mooi verdeeld. De singel is aan beide zijden voorzien van elastiek, wat niet alleen comfortabel is voor het paard, maar ook het aansingelen vergemakkelijkt. Door het kleine riempje in het midden van de singel kunt u de martingaal of hulpteugel snel en eenvoudig bevestigen of losmaken. De D-ring is makkelijk als u een martingaal of hulpteugel met musketon gebruikt. De singel is voorzien van RVS rolgespen aan beide zijden.

  67.95 Euro

  Ga naar Tekna Singel Pressure-Eze waffle padding


C.S.O. Synthetische & Gel singel

Singels

  Een comfortabele anatomische singel met afgeronde randen, zo ontworpen dat het iedere beweging van het paard volgt voor een optimale prestatie. Soepele antibacterieele en anti-schurende vulling aan de binnenkant, met schok-absorberende geperforerde gel inzets op het borstbeen gedeelte om druk te verminderen en bloedtoevoer en longcaptiviteit te verhogen. Uw paard zal meer bewegingsvrijheid ervaren en zich daardoor gemakkelijker voelen. De non-slip eigenschappen van gel houdt het zadel op zijn plaats en totaal in positie. De buitenkant is van ultra-light, schok-absorberende, waterdichte en gemakkelijk te onderhouden (gebruik water) TPU en bevat soepel rubber inzets aan de zijkant voor een verbeterde mobiliteit. Innoverende ultra-platte haak van sterk 6.6 nylon met hoge mechanische sterkte om snel hulpteugels met houders aan te brengen of te verwijderen, 1 centrale ring en 2 ringen aan de zijkant. Rvs rolgespen op dubbeldik met TPU versterkte elastiek aan beide kanten.

  127.90 Euro

  Ga naar C.S.O. Synthetische & Gel singel


C.S.O. ā€œSynthetisch & Gelā€ singel met buikflap

Singels

  Een comfortabele anatomische singel met buikflap en afgeronde randen, zo ontworpen dat het iedere beweging van het paard volgt voor een optimale prestatie. Soepele antibacterieele en anti-schurende vulling aan de binnenkant, met schok-absorberende geperforerde gel inzets op het borstbeen gedeelte om druk te verminderen en bloedtoevoer en longcaptiviteit te verhogen. Uw paard zal meer bewegingsvrijheid ervaren en zich daardoor gemakkelijker voelen. De non-slip eigenschappen van gel houdt het zadel op zijn plaats en totaal in positie. De buitenkant is van ultra-light, schok-absorberende, waterdichte en gemakkelijk te onderhouden (gebruik water) TPU en bevat soepel rubber inzets aan de zijkant voor een verbeterde mobiliteit. Innoverende ultra-platte haak van sterk 6.6 nylon met hoge mechanische sterkte om snel hulpteugels met houders aan te brengen of te verwijderen, 1 centrale ring en 2 ringen aan de zijkant. Rvs rolgespen op dubbeldik met TPU versterkte elastiek aan beide kanten.

  155.00 Euro

  Ga naar C.S.O. ā€œSynthetisch & Gelā€ singel met buikflap


C.S.O. ā€œSynthetische & Gelā€ singel

Singels

  Een comfortabele anatomische singel met afgeronde randen, zo ontworpen dat het iedere beweging van het paard volgt voor een optimale prestatie. Soepele antibacteriƫle en anti-schurende vulling aan de binnenkant, met schokabsorberende geperforeerde gel inzet op het borstbeen gedeelte om druk te verminderen en bloedtoevoer en longcaptiviteit te verhogen. Uw paard zal meer bewegingsvrijheid ervaren en zich daardoor gemakkelijker voelen. De non-slip eigenschappen van gel houdt het zadel op zijn plaats en totaal in positie. De buitenkant is van ultra-light, schokabsorberende, waterdichte en gemakkelijk te onderhouden (gebruik water) TPU en bevat soepel rubber inzet aan de zijkant voor een verbeterde mobiliteit. Innoverende ultra-platte haak van sterk 6.6 nylon met hoge mechanische sterkte om snel hulpteugels met houders aan te brengen of te verwijderen, 1 centrale ring en 2 ringen aan de zijkant. Rvs rolgespen op dubbeldik met TPU versterkte elastiek aan beide kanten.

  127.50 Euro

  Ga naar C.S.O. ā€œSynthetische & Gelā€ singel


Norton Detachable korte singel

Singels

  Norton Detachable korte singel Korte singel van zacht gewoven neopreen aan de huid kant. Neopreen voering met honingraad structuur, wat verwijderbaar is doormiddel van klittenband over de gehele lengte. Makkelijk en nauwkeurig schoon en droog te maken, voor een betere hygiƫne voor het paard. Singel met bevestigingsringen voor de hulpteugels. Roestvrijstalen rolgespen op dubbel elastiek aan de uiteindes. Singelmaten: - 50 cm - 60 cm - 70 cm - 80 cm

  42.95 Euro

  Ga naar Norton Detachable korte singel


NORTON Neopreen singel met buikflap

Singels

  NORTON Neopreen singel met buikflap Singel met buikflap van neopreen met honingraad structuur, wat irritatie door transpiratie en wrijvingen beperkt. Verstevigd met een dubbele band nylon. Opgevuld met hoge densiteit schuim, wat schokken opvangt en een stevig vinyl inzetstuk op de buikflap om haken te voorkomen. Makkelijk schoon te maken en te drogen, voor een betere hygiƫne voor het paard. Bevestigingsring op de singel voor de hulpteugels. Riempjes op dubbeldik elastiek voor de sluiting. Roestvrijstalen gespwerk. Kleuren: Zwart en Havanna Maten: 115cm, 125cm, 135cm en 145cm.

  59.50 Euro

  Ga naar NORTON Neopreen singel met buikflap


Norton Y korte singel

Singels

  Norton Y korte singel Korte singel van neopreen met honingraad structuur, wat irritatie door transpiratie en wrijvingen beperkt. Anatomisch gevormd en neopreen opvulling, wat de druk beperkt en de bewegingsvrijheid van de voorhand bevorderd. Makkelijk schoon en drogen te maken, voor een betere hygiƫne voor het paard. Singelwerk met roestvrijstalen rolgespen, gemonteerd in Y op verschuifbaar polypropyleen met ringen. Lussen voor de singelstoten. Roestvrijstalen gespwerk. Singelmaten - 50 cm - 60 cm - 70 cm - 80 cm

  45.00 Euro

  Ga naar Norton Y korte singel