Alles voor paarden en pony's : Shampoo┬┤s

Effol shampoo Ocean-Star

Shampoo┬┤s

  Effol shampoo Ocean-Star Opspuiten, inwrijven, uitspoelen... en je paard is klaar! Effol Ocean-Star spray shampoo is een unieke shampoo voor paard en pony. De shampoo reinigt de vacht pori├źndiep, zonder de beschermende huidlaag aan te tasten. De parelextracten geven een mooie glans. Met handige sprayknop.

  12.25 Euro

  Ga naar Effol shampoo Ocean-Star


Equine America Shampoo

Shampoo┬┤s

  De perfecte reiniging in een extra zachte formule. De Equine paardenshampoo bevat de conditioner Aloe Vera voor een super zachte vacht. De shampoo reinigt de staart, manen en vacht van je paars snel en makkelijk. Gebruik: Maak de staart, manen en vacht van je paard grondig nat. Meng 30 ml shampoo in een emmer met 4 liter water. Breng het sop met een spons of borstel aan op je paard en sop hem volledig in. Spuit je paard daarna helemaal af met water zodat het sop uit de vacht is, verwijder het overtollige water met een zweetmes. Ingredi├źnten: Water, Aloe Vera, Sodium Lauryl Sulphate, Ammonium Laureth Sulphate, Parfum.

  24.95 Euro

  Ga naar Equine America Shampoo


Equigold Paardenshampoo

Shampoo┬┤s

  Equigold Paardenshampoo Maakt de vacht bijzonder zacht en doet ze mooi glanzen. Na gebruik blijft de vacht heel lang schoon. Dit product verschilt van andere shampoos doordat het bijzondere, zeer doeltreffende bestanddelen bevat die niet enkel de haren maar ook de huid van uw paard verzorgen. 1 L

  11.50 Euro

  Ga naar Equigold Paardenshampoo


OFFICINALIS® droog shampoo Salie

Shampoo┬┤s

  Droogshampoo reinigt en verzorgt de paardenvacht zonder water. Dankzij de essenti├źle oli├źn die het bevat, is droogshampoo van fundamenteel belang voor een goede hygi├źne en om aandoeningen te voorkomen, die paarden die op stal staan kunnen krijgen, zoals mycose bijvoorbeeld. Zeer handig in de winter of als het paard niet kan worden gewassen met water. Kan worden gebruikt op de manen, staart en vacht. De droogshampoo van OFFICINALIS bevat geen parfum of allergene kunstmatige kleurstoffen en respecteren de natuurlijke pH van de paardenvacht. Deze shampoo met Salie is geneeskrachtig voor de huid. Bevat een hoge hoeveelheid etherische olie met huid-zuiverende, geur-afstotende en anti-roos effecten. Deze droogshampoo krijgt vlekken eruit en reinigt. Geeft ook het paard een natuurlijke geur die muggen, dazen en vliegen als niet prettig ervaren.

  12.60 Euro

  Ga naar OFFICINALIS® droog shampoo Salie


Rapide Spray Shampoo

Shampoo┬┤s

  Spray shampoo van Rapide is een product dat de huid, manen en staart reinigt en verzorgt. De PH-waarde is afgestemd op de zuurgraad van de huid. Dit product is veilig voor de natuurlijke beschermlaag in de vacht van uw paard. Eenvoudig aan te brengen, hierdoor ontstaan er geen plaatsen met overtollig shampoo en extra schuimvorming bij het uitspoelen. Gebruiksaanwijzing: Shampoo gelijkmatig op de natte vacht aanbrengen, goed inwrijven, uitspoelen en drogen. Sprayer apart bestellen.

  5.95 Euro

  Ga naar Rapide Spray Shampoo


Sectolin Refresh en Care Shampoo

Shampoo┬┤s

  Refresh en Care Mint Shampoo is een frisse shampoo op basis van mint extracten die verfrissend en kalmerend werken op de huid van het paard. Deze heerlijk ruikende en frisse shampoo geeft een weldadig gevoel en mooie glans. Samenstelling Aqua, Laureth ether sulfate, Natrium chloride, Euperlan PK 710 benz., Amide KDO, Parfumes/Oders, Colours allowed in the foodchain, PEG40, Mentha Arvensis. Gebruik Verdeel een hoeveelheid shampoo op het natte haar zodat er rijk schuim ontstaat. Masseer dit gedurende ongeveer 3 minuten stevig in. Daarna met lauwwarm water goed uitspoelen. Vorstvrij bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

  8.95 Euro

  Ga naar Sectolin Refresh en Care Shampoo


OFFICINALIS® droog shampoo Bosbes

Shampoo┬┤s

  Droogshampoo reinigt en verzorgt de paardenvacht zonder water. Dankzij de essenti├źle oli├źn die het bevat, is droogshampoo van fundamenteel belang voor een goede hygi├źne en om aandoeningen te voorkomen, die paarden die op stal staan kunnen krijgen, zoals mycose bijvoorbeeld. Zeer handig in de winter of als het paard niet kan worden gewassen met water. Kan worden gebruikt op de manen, staart en vacht. De droogshampoo van OFFICINALIS bevat geen parfum of allergene kunstmatige kleurstoffen en respecteren de natuurlijke pH van de paardenvacht. Verbetert de natuurlijke kleur van een donkere vacht, waardoor het een mooie glans krijgt en gaat glimmen. Zuivert, reinigt en intensiveert donkere vachten en manen dankzij de tannines (natuurlijke kleur van bosbessen).

  12.60 Euro

  Ga naar OFFICINALIS® droog shampoo Bosbes


OFFICINALIS® droog shampoo Kamille

Shampoo┬┤s

  Droogshampoo reinigt en verzorgt de paardenvacht zonder water. Dankzij de essenti├źle oli├źn die het bevat, is droogshampoo van fundamenteel belang voor een goede hygi├źne en om aandoeningen te voorkomen, die paarden die op stal staan kunnen krijgen, zoals mycose bijvoorbeeld. Zeer handig in de winter of als het paard niet kan worden gewassen met water. Kan worden gebruikt op de manen, staart en vacht. De droogshampoo van OFFICINALIS bevat geen parfum of allergene kunstmatige kleurstoffen en respecteren de natuurlijke pH van de paardenvacht. Kamille op geneeskrachtige water gebaseerd, ideaal voor de manen en staart van schimmels. Reinigt uitstekend vieze vlekken dankzij bisabolol, de etherische olie uit de kamille-bloesem die de vacht en het haar lichter maakt.

  12.60 Euro

  Ga naar OFFICINALIS® droog shampoo Kamille


OFFICINALIS® droog shampoo Lavendel

Shampoo┬┤s

  Droogshampoo reinigt en verzorgt de paardenvacht zonder water. Dankzij de essenti├źle oli├źn die het bevat, is droogshampoo van fundamenteel belang voor een goede hygi├źne en om aandoeningen te voorkomen, die paarden die op stal staan kunnen krijgen, zoals mycose bijvoorbeeld. Zeer handig in de winter of als het paard niet kan worden gewassen met water. Kan worden gebruikt op de manen, staart en vacht. De droogshampoo van OFFICINALIS bevat geen parfum of allergene kunstmatige kleurstoffen en respecteren de natuurlijke pH van de paardenvacht. Lavendel op geneeskrachtige water gebaseerd. Met name geschikt om te reinigen en de vlekken uit de manen en staart te verwijderen zonder water. Zeer geurig dankzij de etherische olie die is opgenomen in het geneeskrachtige water. Deze droogshampoo heeft ook een mild zachtmakend effect voor een diepe reiniging.

  9.50 Euro

  Ga naar OFFICINALIS® droog shampoo Lavendel


OFFICINALIS® droog shampoo Roos

Shampoo┬┤s

  Droogshampoo reinigt en verzorgt de paardenvacht zonder water. Dankzij de essenti├źle oli├źn die het bevat, is droogshampoo van fundamenteel belang voor een goede hygi├źne en om aandoeningen te voorkomen, die paarden die op stal staan kunnen krijgen, zoals mycose bijvoorbeeld. Zeer handig in de winter of als het paard niet kan worden gewassen met water. Kan worden gebruikt op de manen, staart en vacht. De droogshampoo van OFFICINALIS bevat geen parfum of allergene kunstmatige kleurstoffen en respecteren de natuurlijke pH van de paardenvacht. Rozenblaadjes gebaseerd op geneeskrachtig water om de vachten van bruine paarden en vossen te reingen en te verfraaien. Bevat reinigingsmiddelen met zeer effici├źnte zuiverende werking.

  12.60 Euro

  Ga naar OFFICINALIS® droog shampoo Roos