Alles voor paarden en pony's : Luchtwegen

Excellent Fenelook

Luchtwegen

  Aanvullend diervoeder De combinatie van Fenegriek & Knoflook! Fenegriek voor de natuurlijke ondersteuning van de bronchiale functies en knoflook voor een in- en uitwendige huidverzorging is goed voor de bloedsomloop en bloedzuivering. Toepassing: Over het voer. Voederadvies: 20 gram per paard / pony per dag. Samenstelling: Fenegriek en Knoflook.

  14.95 Euro

  Ga naar Excellent Fenelook


NAF Shake Relief

Luchtwegen

  Shake Relief is speciaal ontwikkeld voor paarden ter ondersteuning van de luchtwegen. Gebruik Indien nodig kan Shake Relief ook het gehele jaar door gevoerd worden. Geleidelijk introduceren bij moeilijke eters. De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard.

  47.75 Euro

  Ga naar NAF Shake Relief


Equistro Secreta pro max

Luchtwegen

  Equistro Secreta pro De natuurkruidenversterking van weerstandsvermogen en luchtwegen Voor het gezonde paard is een optimaal, natuurlijk weerstandsvermogen mede beslissend voor zijn levens- en groeikracht. Echter, vanwege veranderingen in het milieu en het intensief gebruiken van de paardenweides, zijn de voor het immuunsysteem zo belangrijke kruiden en vitaminen slechts onvoldoende beschikbaar. Dat kan tot verhoogde vatbaarheid leiden en sneller tot ziekten, o.a. aan de luchtwegen. EQUISTRO SECRETA PRO met een concentraat uit 20 biologisch zeer werkzame, natuurlijke kruiden alsmede belangrijke vitaminen, werkt daarbij reactiverend en stabiliserend op het natuurlijke weerstandsvermogen en op het bronchiaal systeem. Vitamine A, voor een grotere lichamelijke afweer tegen infectieziekten en binnendringende ziektekiemen, dient net als vitamine E voor de aanmaak van antilichamen. De bovendien toegevoegde vitamine C geeft bescherming tegen infecties en belasting. Het veelvoud aan kruiden ondersteunt het optimaal functioneren en presteren van de luchtwegen. EQUISTRO SECRETA PRO is goed te verdragen en wordt door het paard goed opgenomen. Belang van de aanwezige voedingsstoffen: • Biologisch werkzame kruiden en vitaminen • Reactivering en stabilisering van weerstandsvermogen en luchtwegen • Hoge werkingsgraad door gecontroleerd productieproces ADEMHALINGSORGANEN Concentraat uit 20 kruiden op natuurlijke basis. Ter versterking van de luchtwegen en het weerstandsvermogen. SAMENSTELLING: “Groen meel”, Iers mos, gedroogd, kruidenmix, gedroogd, premix van vitaminen GEHALTE AAN INHOUDSSTOFFEN: ruw eiwit 11,70% calcium 3,28%, ruw vet 3,40%, fosfor 0,46%, ruwe vezels 5,70% ruwe as 10,60% GEHALTE AAN TOEGEVOEGDE STOFFEN/kg: vitamine A 300.000 IE vitamine E 3.000mg vitamine C 5.000mg TOEDIENINGSVORM: Poeder, voedingssupplement 800g TOEREIKEND VOOR 64 dagrantsoenen voor een paard van 500 kg TOEDIENINGSWIJZE: door voer of drinkwater toevoegen VERPAKKING: 800-g-pot

  49.25 Euro

  Ga naar Equistro Secreta pro max


TRM Equivent Syrup

Luchtwegen

  TRM EQUIVENT SIROOP Equivent Syrup 'laat uw paard ademen' Equivent Syrup is een donkere, kleverige siroop, met essentiële oliën, vervaardigd volgens een traditioneel recept. Na toediening, blijven de dampen en het aroma van de siroop van Equivent Syrup rondhangen in de mond en de keel van het paard. Essentiële oliën zijn een gift van de natuur en worden al duizenden jaren gebruikt vanwege hun aroma en genezende krachten. EQUIVENT SIROOP levert een verzachtende aroma en dampen van essentiele oliën voor extra lucht. Paarden zijn erg gevoelig voor irriterende luchtdeeltjes, wat futloosheid of verstopping kan veroorzaken. Equivent syrup levert verzachtende aroma's en dampen van essentiële oliën voor meer “Air Power”. Equivent syrup levert 'Air Power' Anijszaadolie Essentiële olie van het droge rijpe fruit van de pimpinella anisum. Anijszaad heeft een licht zoete smaak en een sterke aroma Olie van pijnboomnaalden Essentiële olie van de naalden van pinus sylvestris. Het biedt een frisse geur van het bos. Pepermuntolie Essentiële olie van de vers bloeiende mentha piperita-plant. Pepermuntolie is karakteristiek vanwege zijn koele, frisse muntdampen.

  31.25 Euro

  Ga naar TRM Equivent Syrup


TRM Hemorex

Luchtwegen

  Bioflavinoïden voor gezonde longen HEMOREX voorziet in essentiële voedingsstoffen om de elasticiteit van de long-capillairen te behouden, wat essentieel is om het hoofd te bieden aan de stress en de spanning die gepaard gaan met het racen. Bioflavinoïdes ondersteunen de paardenlongen op drie manieren: a) verminderen van de viscositeit van het bloed, waardoor de bloeddruk verlaagt b) het vermindert de schade aan bloedvaten op ontstoken plaatsen c) versterken en herstellen van de elasticiteit van de longcapillairen Vitamine K is essentieel voor de vorming van protrombine en de andere drie bloedstollings proteïnes. Vitamine C is een sterke anti-oxidant, welke nodig is om de capillaire membranen te beschermen tegen schade door oxidatie. Paarden waar door training en racen te veel an gevraagd is, stoppen vaak met de produktie van ascorbinezuur (vitamine C). HEMOREX is een unieke dieetformule van bioflavonoïdes, vitamine K en C. Het is bedoeld voor renpaarden. De schatting is dat 75% van de renpaarden in sommige fases van hun racecarrière last heeft van longbloeden. HEMOREX vergroot de kracht, de elasticiteit en spierkracht van de longarteriën en helpt om te voorkómen dat de arteriën dichtslibben en herstelt kleine beschadigingen aan deze bloedvaatjes. Tevens helpt HEMOREX om chronische luchtwegontsteking te verminderen. Voedingsinstructies HEMOREX toevoegen aan het normale rantsoen. Alle paarden: voer 50 g per dag voor een periode van 10 dagen. Voer nadien 25 g per dag. Teneinde gezonde longen te ontwikkelen en te behouden, is het aan te raden om HEMOREX te gebruiken wanneer het paard start met zijn opleiding. Voedingssupplement voor paarden. Samenstelling per 1 kg Bioflavonoïne Complex 600,000 mg Vitamine C 12,000 mg Vitamine K 400 mg

  46.25 Euro

  Ga naar TRM Hemorex


Sensipharm Pulmitranq

Luchtwegen

  Pulmitranq voor paarden Luchtweg formule voor paarden en pony's op basis van Chinese kruiden. Pulmitranq bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule 'Bu Fei Tang'. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier. Pulmitranq is 100% natuurlijk en veilig in gebruik en mag indien gewenst langdurig worden gegeven. Pulmitranq is al ruim 25 jaar een succesvolle formule, ook in de paardensport! Ingrediënten: Astragalus Root, Codonopsis, Fritillaria, Ginger (Dried), Morus Bark, Mume, Perilla Seed, Pinellia, Platycodon, Rehmannia (Cooked), Schizandra, Tussilago Waarschuwing: Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts. Dosering: Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering. Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten. Verpakking: Hersluitbaar gripzakje met 180 tabletten à 1000 mg. Natuurproduct: De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Voedingssupplement Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement. Analytische bestanddelen: Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%.

  59.95 Euro

  Ga naar Sensipharm Pulmitranq