Alles voor paarden en pony's : Longeer diverse

Harry's Horse Longeerhulp Soft

Longeer diverse

  Zeer geschikt trainingsmiddel voor bij het longeren om de bovenlijn van het paard te stretchen. Daarnaast dringt de longeerhulp het paard voorzichtig om na te geven. Ruim verstelbaar.

  21.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Longeerhulp Soft


BR longeersingel Gentle

Longeer diverse

  Anatomisch gevormde trainings- en longeersingel gemaakt van Antigol. Dit zachte synthetische materiaal is eenvoudig te reinigen. De singel is voorzien van synthetisch lederen schoftkussens gevuld met 100% wol. De singel heeft tien D-ringen, bevestigd met leder, die evenredig over de lengte van de singel verdeeld zijn. Deze ringen zijn ideaal voor de bevestiging van hulpteugels. De anatomisch gevormde buiksingel heeft vier roestvrijstalen rolgespen met elastiek, wat het aansingelen vergemakkelijkt, en is tevens voorzien van twee D-ringen aan de onderkant en lederen singellussen. Door de anatomische vorm heeft het paard meer bewegingsvrijheid en door het elastiek in de singel blijft de singel goed en recht op het paard liggen. De lengte van de singel is verstelbaar van 120 tot 190 cm bij een pony en van 170 tot 240 cm bij een paard (buikomvang). De singel is 9 tot 10 cm breed bij een pony en 9 tot 12 cm bij een paard.

  119.95 Euro

  Ga naar BR longeersingel Gentle


BR longeerbijzettouw

Longeer diverse

  Door gebruik te maken van het bijzettouwtje kun je het paard op verschillende manieren trainen zonder de natuurlijke halshouding te belemmeren, 6.5 m.

  9.95 Euro

  Ga naar BR longeerbijzettouw


Norton Nylon Kaptoom

Longeer diverse

  Norton Nylon Kaptoom Kaptoom van dubbele dikte nylon met verstelbare neusriem en kopstuk. Neusriem met een dik kussentje van synthetische schapenvacht om wrijving te voorkomen. Het kussentje is verwijderbaar doormiddel van klittenband om het makkelijker schoon te kunnen maken. Het gespwerk, de ringen en de verstevigde rijggaten zijn van verchroomd staal. Geleverd met twee verwisselbare frontriemen in verschillende maten voor een precieze pasvorm op het hoofd van het paard, naargelang het ras en zijn lichaamsbouw. Kleuren en maten: Choco/Lichtblauw - Full Zwart/Grijs - Full

  32.00 Euro

  Ga naar Norton Nylon Kaptoom