Alles voor paarden en pony's : Horse/saddlepads/otherpads

Horze Traagschuim Contour Pad

Horse/saddlepads/otherpads

  Traagschuim helpt deze zadelonderlegger zich te vormen naar de contouren van de rug van je paard. Geef schokabsorberend comfort aan de rug van je paard met deze microvezel zadelonderlegger. Het traagschuim vormt zich naar de vorm van de rug van je paard, voor de perfecte pasvorm. Het pad helpt drukpunten weg te nemen, en helpt bij een goede zadelpasvorm. Eigenschappen: * Traagschuim zadelonderlegger * Microvezel oppervlak * Schokabsorberend * Vormt zich naar de rug van het paard * Lichtgewicht Technische omschrijving: 100% polyester. Wasvoorschriften: Wassen op 30º C. Luchtdrogen.

  42.95 Euro

  Ga naar Horze Traagschuim Contour Pad


Horze Traagschuim Contour Pad

Horse/saddlepads/otherpads

  Traagschuim helpt deze zadelonderlegger zich te vormen naar de contouren van de rug van je paard. Geef schokabsorberend comfort aan de rug van je paard met deze microvezel zadelonderlegger. Het traagschuim vormt zich naar de vorm van de rug van je paard, voor de perfecte pasvorm. Het pad helpt drukpunten weg te nemen, en helpt bij een goede zadelpasvorm. Eigenschappen: * Traagschuim zadelonderlegger * Microvezel oppervlak * Schokabsorberend * Vormt zich naar de rug van het paard * Lichtgewicht Technische omschrijving: 100% polyester. Wasvoorschriften: Wassen op 30º C. Luchtdrogen.

  42.95 Euro

  Ga naar Horze Traagschuim Contour Pad


Kentucky Anatomic Half Pad Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  Op vraag van vele ruiters hebben we een half pad ontwikkelt die dezelfde samenstelling heeft als onze populaire half pad absorb maar veel dunner is, zodat, wanneer het zadel goed past, de ruiter niet te ver van het paard verwijderd is. Dit bevordert het gevoel tussen paard en ruiter en biedt eveneens een uitstekende bescherming voor de rug van het paard dankzij het 5-lagensysteem dat schokken absorbeert en de druk van het zadel minimaliseert. De half pad anatomic bestaat uit een opeenvolging van een absorberende stof, een traagschuim, een schokabsorberende gel, opnieuw een traagschuim en een absorberende stof. De buitenvoering is een microvezel met ventilatie gaatjes zodat de zadelonderlegger snel droogt en niet verschuift. Hierdoor is zowel de bovenzijde als de onderzijde van de half pad antislip. De dun gelaagde vorm biedt maximale vrijheid en stabiliteit en vermindert mogelijke rugpijn alsook biedt deze extra comfort voor paard en ruiter. Dankzij de anatomische vorm is zowel de schoft als de ruggengraat volledig vrij en ondervinden deze plekken geen druk. Eigenschappen: * Dunner voor een beter contact met het paard * 5-lagensysteem * Antislip * Anatomisch gevormd voor een vrije schoft en ruggengraat * Beter comfort voor paard en ruiter

  99.95 Euro

  Ga naar Kentucky Anatomic Half Pad Absorb


Horze Gel Pad Verhogend Vooraan

Horse/saddlepads/otherpads

  Verhoog je zadel aan de schoft met deze unieke gel zadelonderlegger. Hou je paard comfortabel terwijl je rijdt met deze gel front riser pad. Het is een extreem lichtgewicht gel pad die anatomisch gevormd is voor het comfort van je paard. Zorgt voor een geweldige ligging van je zadel om pijn en gevoelige plaatsen te voorkomen. Een vooruitstrevende gel verzekert de ligging van de pad en het kan direct op de rug van je paard gebruikt worden. De niet toxische gel laat de huid toe om te ademen en verhoogt het zadel vooraan. Eenvoudig te reinigen. Eigenschappen: * Verhoogt het zadel zachtjes bij de voorboom * Verbetert comfort en ergonomie * Niet giftige, antislip gel * Extreem lichtgewicht * Kan gebruikt worden in direct contact met de rug van het paard Technische omschrijving: Hoogte: 9" ruggegraat: 9" (23 x 23cm). Wasvoorschriften: Handwas met milde zeep en water.

  39.95 Euro

  Ga naar Horze Gel Pad Verhogend Vooraan


Horze Gel Zadelpad Helper

Horse/saddlepads/otherpads

  Leg deze gel pad op de rug van je paard om letsel te vermijden en een bufferlaag toe te voegen. Help je paard om pijnvrij te blijven. Deze ingesneden gel pad verdeelt de druk gelijkmatig over de rug van het paard voor optimale schokabsorptie en vermindert tegelijkertijd de drukpunten. Dit helpt bij een pijnlijke rug en hot spots door de vloeistoftechnologie en absorbeert ook de wrijving en de schok bij impact. Ideaal voor paarden met een pijnlijke rug, helpt rugproblemen te voorkomen of het herstel van een letsel te versnellen. Extreem lichtgewicht en de gel antislip pad kan direct op de rug van je paard gebruikt worden. De pad laat de huid toe te ademen en toch het contact met het zadel te behouden waardoor de positie van het zadel stabiel is. Past discreet tussen het zadel en het zadeldek, zich aanpassend aan de rug van het paard. Eigenschappen: * Ideaal voor paarden met een pijnlijke rug * Gemaakt met een lichtgewicht grip gel. Ergonomisch ontworpen voor vooraan of achteraan het zadelgebied * Een honingraat design zorgt ervoor dat zowel de gel als de lucht de ongewenste schokken absorbeert * Kan direct op de rug van het paard gebruikt worden * Verspreidt de druk gelijkmatig * Vermindert drukpunten * Optimale schokabsorptie * Geavanceerde vloeistoftechnologie, niet giftig. Maakt het rijden comfortabeler voor de rug van het paard Technische omschrijving: 1/4" dikte van de gel (0,6cm).20"L x 14"B (51 x 35,5cm).Ruggegraat: 15,5" (39,4cm).Breedte: 13" (33cm). Wasvoorschriften: Veeg schoon.

  44.95 Euro

  Ga naar Horze Gel Zadelpad Helper


Horze ProComfort Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Deze pad zal zich vormen naar de rug van je paard en zo ondersteuning en comfort bieden waar nodig. Wanneer je bijkomende ondersteuning onder het zadel nodig hebt en meer bescherming voor de ruggegraat van je paard, zoek dan niet verder met deze schokabsorberende zadelonderlegger. De ProComfort Zadelonderlegger is gemaakt van Memory Foam, een kunststofmateriaal dat zichzelf langzaam vormt rond de vorm van het zadel en het paard. Dit materiaal verzekert dat de pad stevig op z'n plaats ligt om het gewicht van het zadel en de ruiter gelijkmatig te verspreiden over de rug van het paard. Het is omhuld met een zachte, afneembare teddy fleece cover voor extra comfort en makkelijk wassen. Eigenschappen: * De Memory Foam zadelonderlegger vult de ruimte tussen het zadel en de ruggegraat van het paard op * Het corrigeert evenwicht en positie en voorziet extra steun waar nodig * Afneembare fleece cover die openrits voor het wassen * Pad past zich aan aan de vorm van het zadel en het paard * Schokabsorberend * Verdeelt het gewicht gelijkmatig over de rug van het paard * Zal niet samengedrukt worden of inzakken * Omhuld met zachte teddy fleece * Horze logo bovenaan Technische omschrijving: Wat is Memory Foam?NASA ontwikkelde Memory Foam in 1966 om de veiligheid en het comfort van de vliegtuigkussens te verbeteren. Memory Foam is een mengsel van polyurethaan dat taaiheid en dichtheid verhoogt. Door zijn drukgevoeligheid past dit schuim zich snel aan aan de vorm van een lichaam wat resulteert in comfort en gelijkmatige verdeling van gewicht. Producten met Memory Foam voorzien in comfort, stabiliteit en orthopedische voordelen en wanneer het gebruikt wordt om op te zitten, verlicht het de druk. Wasvoorschriften: Cover: Machinewas, lauw water. Geen bleekmiddel. Plat leggen en laten drogen aan de lucht. Wanneer bijna droog, enkele minuten in droger steken, indien gewenst. Schuim: enkel wassen indien nodig. Gebruik een tuinslang om het schuim te doordrenken, wring om het overtollige water te verwijderen. De pad voorzichtig uitrekken tot de juiste vorm. Plat leggen en laten drogen aan de lucht. Niet in de machine wassen of drogen.

  24.95 Euro

  Ga naar Horze ProComfort Zadelonderlegger


Karlslund Gelpad met verhoging voor

Horse/saddlepads/otherpads

  Verhoog je zadel waar nodig met dit gelpad. Soms heeft je zadel wat verhoging nodig om perfect op je paard te passen. Dit gelpad werkt samen met het Karlslund Gelpad om steun te geven bij de schoft. Schokdempende kwaliteiten geven comfort aan het paard, zodat jullie beiden een leuke, comfortabele rit hebben. Eigenschappen: * Flexibele zadelaanpassing * Zeer makkelijk schoon te maken * Thermoplastisch rubber * Werkt goed samen met Karlslund gelpad

  79.95 Euro

  Ga naar Karlslund Gelpad met verhoging voor


Horze Gel Pad Verhogend Achteraan

Horse/saddlepads/otherpads

  Verhoog je zadel achteraan met deze unieke gel zadelonderlegger. Bescherm je paard tegen slecht passende zadels met deze gel back riser pad. Het is een extreem lichtgewicht gel pad die anatomisch gevormd is voor het comfort van je paard. Zorgt voor een geweldige ligging van je zadel om pijn en gevoelige plaatsen te voorkomen. Een vooruitstrevende gel verzekert de ligging van de pad en het kan direct op de rug van je paard gebruikt worden. De niet toxische gel laat de huid toe om te ademen en verhoogt het zadel vooraan. Eenvoudig te reinigen. Eigenschappen: * Verhoogt het zadel zachtjes bij de achterboom * Verbetert comfort en ergonomie * Niet giftige, antislip gel * Extreem lichtgewicht * Kan gebruikt worden in direct contact met de rug van het paard * Gel pad verhoging achteraan van 2" Technische omschrijving: Ruggegraat: 11,5" - 12" (29-30,5cm).Breedte vooraan: 12" (30,5cm).Breedte achteraan: 14" (35,5cm). Wasvoorschriften: Handwas met milde zeep en water.

  39.95 Euro

  Ga naar Horze Gel Pad Verhogend Achteraan


Kentucky Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  Op vraag van vele ruiters hebben we een half pad ontwikkelt die dezelfde samenstelling heeft als onze populaire half pad absorb maar veel dunner is zodat, wanneer het zadel goed past, de ruiter niet te ver van het paard verwijderd is. Dit bevordert het gevoel tussen paard en ruiter en biedt eveneens een uitstekende bescherming voor de rug van het paard dankzij het 5-lagensysteem dat schokken absorbeert en de druk van het zadel minimaliseert. De half pad anatomic bestaat uit een opeenvolging van een absorberende stof, een traagschuim, een schokabsorberende gel, opnieuw een traagschuim en een absorberende stof. De buitenvoering is een microvezel met ventilatie gaatjes zodat de zadelonderlegger snel droogt en niet verschuift. Hierdoor is zowel de bovenzijde als de onderzijde van de half pad antislip. De dun gelaagde vorm biedt maximale vrijheid en stabiliteit en vermindert mogelijke rugpijn alsook biedt deze extra comfort voor ruiter en paard. Dankzij de anatomische vorm is zowel de schoft als de ruggengraat volledig vrij en ondervinden deze plekken geen druk. De artificiële wol heeft geen technisch toegevoegde waarde maar is puur optisch om stijlvol te zijn, aangezien deze zich enkel ter hoogte van de schoft bevindt en langs de kussens van het zadel. Eigenschappen: * Dunner voor een beter contact met het paard * 5-lagensysteem * Antislip * Anatomisch gevormd voor een vrije schoften ruggengraat * Afgewerkt met artificiële wol * Geen druk op de schoft dankzij de anatomische vorm

  139.00 Euro

  Ga naar Kentucky Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb


Kentucky Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  Op vraag van vele ruiters hebben we een half pad ontwikkelt die dezelfde samenstelling heeft als onze populaire half pad absorb maar veel dunner is zodat, wanneer het zadel goed past, de ruiter niet te ver van het paard verwijderd is. Dit bevordert het gevoel tussen paard en ruiter en biedt eveneens een uitstekende bescherming voor de rug van het paard dankzij het 5-lagensysteem dat schokken absorbeert en de druk van het zadel minimaliseert. De half pad anatomic bestaat uit een opeenvolging van een absorberende stof, een traagschuim, een schokabsorberende gel, opnieuw een traagschuim en een absorberende stof. De buitenvoering is een microvezel met ventilatie gaatjes zodat de zadelonderlegger snel droogt en niet verschuift. Hierdoor is zowel de bovenzijde als de onderzijde van de half pad antislip. De dun gelaagde vorm biedt maximale vrijheid en stabiliteit en vermindert mogelijke rugpijn alsook biedt deze extra comfort voor ruiter en paard. Dankzij de anatomische vorm is zowel de schoft als de ruggengraat volledig vrij en ondervinden deze plekken geen druk. De artificiële wol heeft geen technisch toegevoegde waarde maar is puur optisch om stijlvol te zijn, aangezien deze zich enkel ter hoogte van de schoft bevindt en langs de kussens van het zadel. Eigenschappen: * Dunner voor een beter contact met het paard * 5-lagensysteem * Antislip * Anatomisch gevormd voor een vrije schoften ruggengraat * Afgewerkt met artificiële wol * Geen druk op de schoft dankzij de anatomische vorm

  139.00 Euro

  Ga naar Kentucky Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb


Kentucky Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  Op vraag van vele ruiters hebben we een half pad ontwikkelt die dezelfde samenstelling heeft als onze populaire half pad absorb maar veel dunner is zodat, wanneer het zadel goed past, de ruiter niet te ver van het paard verwijderd is. Dit bevordert het gevoel tussen paard en ruiter en biedt eveneens een uitstekende bescherming voor de rug van het paard dankzij het 5-lagensysteem dat schokken absorbeert en de druk van het zadel minimaliseert. De half pad anatomic bestaat uit een opeenvolging van een absorberende stof, een traagschuim, een schokabsorberende gel, opnieuw een traagschuim en een absorberende stof. De buitenvoering is een microvezel met ventilatie gaatjes zodat de zadelonderlegger snel droogt en niet verschuift. Hierdoor is zowel de bovenzijde als de onderzijde van de half pad antislip. De dun gelaagde vorm biedt maximale vrijheid en stabiliteit en vermindert mogelijke rugpijn alsook biedt deze extra comfort voor ruiter en paard. Dankzij de anatomische vorm is zowel de schoft als de ruggengraat volledig vrij en ondervinden deze plekken geen druk. De artificiële wol heeft geen technisch toegevoegde waarde maar is puur optisch om stijlvol te zijn, aangezien deze zich enkel ter hoogte van de schoft bevindt en langs de kussens van het zadel. Eigenschappen: * Dunner voor een beter contact met het paard * 5-lagensysteem * Antislip * Anatomisch gevormd voor een vrije schoften ruggengraat * Afgewerkt met artificiële wol * Geen druk op de schoft dankzij de anatomische vorm

  139.00 Euro

  Ga naar Kentucky Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb


Sedelogic S-curve zadeldek

Horse/saddlepads/otherpads

  Het Sedelogic S-curve zadeldek is een zadeldek met persoonlijke pasvorm dat uitblinkt in de verdeling van de druk en de absorptie van schokken en intussen ook je paard koel en droog houdt. Het kan gebruikt worden in verschillende disciplines: dressage, springen, polo, paardenrennen, endurance, eventing maar ook recreatief paardrijden.Vrijheid ter hoogte van schouders en schoft.De opvallende S-curve vooraan zorgt voor ruimte rond de schouders en de schoft en laat je paard toe om grotere bewegingen te maken. Dit zorgt voor onbelemmerde topprestaties.Schokabsorptie en drukverdeling.Door de driedimensionale weeftechniek ontstaan duizenden mini schokdempers wat resulteert in een sterke vermindering van drukpieken. De Sedelogic zadeldekken werden ontworpen door middel van laboratoriumtests op het materiaal en veldtesten met paard en ruiter. We hebben een reeks drukmetingen uitgevoerd op een aantal verschillende paarden. De Sedelogic zadeldekken kunnen voor een vermindering van de drukpieken tot 50% zorgen. De video hieronder legt deze drukmetingen uit.Thermapt technologie.De Thermapt technologie werd geïntegreerd in het nieuwe S-curve zadeldek: achteraan is een stijf thermoplastisch materiaal ingeklemd dat een nog grotere drukverdeling creëert waardoor de drukpieken gereduceerd worden in het gebied van de kissing spines. Deze laag voorziet ook wat meer dikte waardoor het gewicht van de ruiter in het zadel naar voren verschoven wordt wat het gebied van de kissing spines nog meer ontlast.Aangepaste pasvorm.Dankzij de thermoplastische laag met Thermapt technologie krijg je een zadeldek met aangepaste pasvorm. Na het verwarmen met een haardroger wordt het materiaal plastisch. Daarna plaats je het S-curve zadeldek op de rug van je paard onder het zadel. De ruiter mag beginnen rijden en in de volgende 10 minuten wordt het materiaal hard en krijgt zijn unieke vorm door de combinatie van de anatomie van het paard, de vorm van het zadel en het gewicht van de ruiter.Drukverlichtingscirkel.De ophanging van de stijgbeugels is een gangbare oorzaak van hoge drukpieken. Het S-curve zadeldek heeft een uitsparing aan de ophanging van de stijgbeugel. Hierdoor krijgt de stijgbeugel enige tolerantie en wordt de druk geabsorbeerd over een groter gebied.Ademende structuur.Ventilatie is een belangrijke eigenschap voor een zadeldek. De warme en vochtige lucht onder het zadel kan ontsnappen en wordt vervangen door koelere en minder vochtige omgevingslucht. De Sedelogic zadeldekken bestaan uit een aantal zeer ademende lagen driedimensionale geweven polyestervezels. Dankzij de ventilatie in de open driedimensionale structuur is er minder warmteaccumulatie onder het zadel. Daardoor blijft ook de rug van het paard droger.

  179.00 Euro

  Ga naar Sedelogic S-curve zadeldek


Horze Harleigh Verhogende Zadelonderlegger met Wervelkanaal

Horse/saddlepads/otherpads

  Je zadel zal passen alsof het speciaal voor je paard gemaakt was met deze elegante verhogende zadelonderlegger. Verzeker een goed passend zadel en ultiem comfort op de rug van je paard met deze verhogende zadelonderlegger met een superzachte voering van echte schapenvacht. Het wervelkanaal zorgt voor een perfecte pasvorm en de corrigerende pad verhoogt het zadel en voorkomt zo schuren en laat de rug van je paard toe om te ademen. Deze high-style zadelonderlegger is gemaakt van uitzonderlijke materialen om de door jou gewenste kwaliteit te creëren voor dit zadelaccessoire. Eigenschappen: * Verhogende zadelonderlegger met superzachte voering van echte schapenvacht * Het wervelkanaal zorgt voor een perfecte pasvorm * Verhoogt het zadel * Voorkomt schaven en laat luchtcirculatie toe * Past bij elk van de Horze Harleigh collectie items Technische omschrijving: Materialen: polyester/schapenvacht. Wasvoorschriften: Machinewas, koud. Gebruik normale wasmiddelen die geen bleekwater of wasverzachters bevatten. Enkel luchtdrogen, niet in de droogtrommel.

  89.95 Euro

  Ga naar Horze Harleigh Verhogende Zadelonderlegger met Wervelkanaal


Kentucky Lamsvel Zadelonderlegger Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  De Kentucky Horsewear Zadelonderlegger Absorb is een nieuwe revolutionaire zadelonderlegger op de markt. De zadelonderlegger Absorb wordt gebruikt door veel professionele ruiters, en is de perfecte mix tussen technologie en slim design. Het is gemaakt van imitatie schapenvacht met dezelfde werking en karakteristieken als echte schapenvacht. Eigenschappen: * Beter comfort voor zowel paard als ruiter, wat de springprestaties verbetert * Comfort en vrijheid voor het paard dankzij de gevormde dunne laag leder voor maximale vrijheid bij de schoft * Dankzij het vijflaags systeem heb je maximale stabiliteit in het zadel * De combinatie van memoryschuim en het schokabsorberende gel vermindert rugpijn voor zowel paard als ruiter * Minimaliseert drukpunten en zorgt voor maximaal comfort * De Absorb stof is gemaakt van zeer technologisch microvezel stof die zweet en vocht snel absorbeert en heeft een sneldrogende werking * Het oppervlak van de Absorb stof maakt het antislip zodat het zadel niet verschuift

  179.00 Euro

  Ga naar Kentucky Lamsvel Zadelonderlegger Absorb


Kentucky Zadelonderlegger Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  De Absorb Zadelonderlegger is gemaakt van een combinatie van ultralichte innovatieve materialen met elk een specifieke werking noodzakelijk voor een zadelonderlegger. De onderlegger is voorgevormd met dun imitatieleder over de schoft om je paard comfort te bieden en druk te vermijden. Het schokabsorberende schuim binnenin is zacht en flexibel met een ideale dichtheid. Deze dichtheid is noodzakelijk voor een goed contact, stabiliteit van het zadel en het comfort van zowel paard als ruiter. De absorberende stof is ook antislip, sneldrogend en ademend. De afboordingen zijn gemaakt van imitatieleder waardoor de zadelonderlegger makkelijk te onderhouden en te reinigen is. Eigenschappen: * Ultralicht * Maximale schokabsorptie * Voorgevormd op de schoft * Nauw contact * Extreem comfort * Antislip * Sneldrogend en ademend

  149.00 Euro

  Ga naar Kentucky Zadelonderlegger Absorb


Kentucky Zadelonderlegger Absorb

Horse/saddlepads/otherpads

  De Absorb Zadelonderlegger is gemaakt van een combinatie van ultralichte innovatieve materialen met elk een specifieke werking noodzakelijk voor een zadelonderlegger. De onderlegger is voorgevormd met dun imitatieleder over de schoft om je paard comfort te bieden en druk te vermijden. Het schokabsorberende schuim binnenin is zacht en flexibel met een ideale dichtheid. Deze dichtheid is noodzakelijk voor een goed contact, stabiliteit van het zadel en het comfort van zowel paard als ruiter. De absorberende stof is ook antislip, sneldrogend en ademend. De afboordingen zijn gemaakt van imitatieleder waardoor de zadelonderlegger makkelijk te onderhouden en te reinigen is. Eigenschappen: * Ultralicht * Maximale schokabsorptie * Voorgevormd op de schoft * Nauw contact * Extreem comfort * Antislip * Sneldrogend en ademend

  149.00 Euro

  Ga naar Kentucky Zadelonderlegger Absorb


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


Kavalkade Spring Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Ideaal voor paarden met een licht afhellende zadelpositie aangezien het achteraan meer opgevuld is. Daardoor past het zadel beter en zit de ruiter juist boven het midden van het paard. Technische omschrijving: Bovenlaag: gequilt katoen. Materiaal onderaan: zachte imitatie lamswol. Opvulling: speciaal schuim. Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  49.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Spring Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


Sedelogic Schoft protector

Horse/saddlepads/otherpads

  De schoft protector is ontwikkeld voor het mennen. Deze kan onder het schofttuig gelegd worden .De Sedelogic schoft protector is eveneens opgebouwd uit 3D geweven polyester vezel. Door deze zeer open structuur is de protector volledig ventilerend waardoor de temperatuur laag blijft en uw paard droger. Eveneens worden door de speciale structuur schokken optimaal geabsorbeerd.

  79.95 Euro

  Ga naar Sedelogic Schoft protector


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


Back on Track Western Dekje

Horse/saddlepads/otherpads

  Het dunne western sjabrak wordt normaal onder een dik zadeldekje of deken gebruikt. Dankzij Welltex® draagt het western sjabrak bij aan vermindering van pijnlijke ruggen omdat het paard soepel en flexibel blijft tijdens het rijden. De dunne vulling is makkelijk te wassen.

  79.00 Euro

  Ga naar Back on Track Western Dekje


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * 100% natuurlijk Australisch Merino lamsvel met een vrije ruggengraat & hoge schoft ontwerp om druk te verlichten en ventilatie te stimuleren * Kan worden gebruikt met ieder type zadel, zowel boven een zadeldekje of op de rug van het paard * Knoopgaat zit aan de rand vooraan voor eenvoudig gebruik met alle LeMieux D-ring zadeldekjes

  119.95 Euro

  Ga naar LeMieux Lamsvel Zadelonderlegger


Horze Harleigh Correctiepad

Horse/saddlepads/otherpads

  Deze corrigerende zadelonderlegger geeft ultiem comfort met gewatteerde schapenvacht door ervoor te zorgen dat het zadel naar behoren past en ondersteund wordt. Een goed passend zadel is het belangrijkste dat je je paard kan geven wanneer je op zijn rug zit. De Horze Crescendo Harleigh Correctiepad is de ultieme corrigerende zadelonderlegger om problemen met zadelpijn te elimineren. Een zadel dat niet behoorlijk past veroorzaakt pijn en ongemak en kan er voor zorgen dat je zadel verkeerd ligt en afslijt. De onderlegger van zachte schapenvacht heeft een hoge schoft om de druk op je paard te verminderen en daarbovenop is deze luxueuze schokabsorberende zadelonderlegger ademend. Het voert vocht weg van zijn rug en laat je toe in alle vrijheid te rijden. De Horze Crescendo Harleigh Correctiepad is ontworpen om de rug van je paard te vrijwaren van alle ongemakken door een slecht passend zadel en het wervelkanaal houdt de druk weg van zijn meest gevoelige plek. De volledig aanpasbare onderlegger wordt verkocht met een set van vier vilten kussens voor een aangepaste vorm. Eigenschappen: * Anatomische corrigerende pad * 4 viltkussens inbegrepen in de vakken zorgen voor makkelijke aanpassingen * Hoge schoft om comfort te verzekeren * Volledig gevoerd en afgeboord met schapenvacht * Ademend * Voert vocht af van het lichaam * Past onder elk zadel * Schokabsorberend om de druk te verdelen * Uitstekend voor opgroeiende paarden die hun spieren nog aan het ontwikkelen zijn * Additionele viltkussens beschikbaar voor aangepaste vorm (item nr. Technische omschrijving: Materialen: keperkatoen met afboording van natuurlijke schapenvacht. Wasvoorschriften: Handwas, ophangen om te drogen

  129.95 Euro

  Ga naar Horze Harleigh Correctiepad


Back On Track Rugwarmer, 100cm x 100cm

Horse/saddlepads/otherpads

  Een therapeutische rugwarmer die de spieren ontspant en helpt bij het voorkomen of genezen van letsel. Deze therapeutische rugwarmer is gemaakt van de innovatieve Welltex stof die bestaat uit polyester draad met ingesmolten fijn keramisch poeder. Ontworpen om de lichaamswarmte van het paard te reflecteren, creëert het een verzachtende infrarode thermische warmte die kan helpen bij het verlichten van pijn veroorzaakt door ontstoken spieren, ligamenten, pezen en gewrichten. Kan gebruikt worden voor zowel letselpreventie als letselherstel. De rugwarmer helpt bij het opwarmen van de rug van je paard voorafgaand aan de training en maakt de spieren los. De speciale stof reflecteert lichaamswarmte en ontspant de spieren. Nylon singelriemen zorgen dat een singel gebruikt kan worden en de warmer is perfect om te gebruiken voorafgaand aan een wedstrijd, de training of 's nachts onder de deken van je paard. De velcro riem kan verwijderd worden zodat deze warmer in een andere deken kan genaaid worden. Eigenschappen: * Therapeutische rugdeken voor pre-training of afkoeling * Zeer geschikt voor paarden met een pijnlijke of koude rug * Kan gebruikt worden voor zowel letselpreventie als letselherstel * Verzachtende thermische warmte verlicht de pijn * Maat - 3' x 3' * Een velcro riem kan verwijderd worden zodat deze warmer in een andere deken kan genaaid worden of het kan gebruikt worden met een singel Technische omschrijving: Materiaal: 100% polypropyleen geïmpregneerd met de revolutionaire nieuwe Back on Track vezel met ingesmolten keramiek. Wasvoorschriften: Wassen in de machine op 30°C/86°F met een mild wasmiddel.Opmerking:GEEN wasverzachter gebruiken.NIET in de droogtrommel drogen aangezien dit het product kan ruïneren. Enkel luchtdrogen.NIET strijken met een temperatuur hoger dan 50°C/122°F.

  99.95 Euro

  Ga naar Back On Track Rugwarmer, 100cm x 100cm


Horze Antislip Gel Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Verberg deze multifunctionele gel pad onder je zadel voor discrete ondersteuning. Hou je paard ten allen tijde comfortabel. Een multifunctionele pad met hoge performantie die zowel dient als antislip pad als additionele opvulling. Deze gel pad voorziet in een discrete en toch hoge mate van schokabsorptie en bescherming van het zachte weefsel. Dit is een van de weinige oplossingen voor paarden met een geatrofieerde schoft. Anatomische contouren van uiteenlopende dikte is de perfecte bescherming voor een kwetsbare schoft. Ontworpen voor het comfort van het paard, de koepelvorm is ongeveer een inch dik in het midden en taps toelopend naar de randen. Deze pad verhoogt het zadel op een correcte manier en voorziet in een zekere, comfortabele pasvorm. De pad is geperforeerd om luchtstroom toe laten en zo je paard koel te houden. De niet giftige gel is ook makkelijk schoon te maken. Eigenschappen: * Ontworpen om op te vullen waar spieratrofie/gebrek aan ontwikkeling/spieronevenwicht duidelijk is * Anatomisch gevormd om een hoge schoft op te vullen daar waar spierbedekking minimaal is en ontwikkeling vereist * Past onder elk zadel * Lichtgewicht en ademend * Geschikt voor oudere paarden * Helpt paarden wiens rug gevoelig geworden is van het constant verschuiven van het zadel * Makkelijk passend * Ideaal voor wedstrijdzadels * Gemaakt van hypo-allergene, niet giftige, geur en bacterie absorberende, zeer flexibele gel Technische omschrijving: Niet giftige, antislip gel.Ruggegraat: 20,5" (52cm).Breedte vooraan: 16" (40,6cm).Breedte achteraan: 14,5" (37cm). Wasvoorschriften: Handwas met milde zeep en water.

  39.95 Euro

  Ga naar Horze Antislip Gel Zadelonderlegger


F.R.A. Cavallo Engels Wig zadeldek TSP#609

Horse/saddlepads/otherpads

  Cavallo Total Comfort System Zadeldekjes zijn ontworpen om gelijkmatige verdeling van het gewicht aan de gewichtsdragende longissimus dorsi spieren aan beide zijde van de ruggengraat van het paard te stimuleren, om gewicht van de rug van het paard af te houden, en om ruimte te geven aan het schouderblad van het paard om goed te bewegen tussen de smalle grenzen van het zadel. Onze Four-Density oplossing met prestatieverbeterend (PE) paneel, gecombineerd met de fijnste afgewerkte details bevatten echte lederen stootvoegen, nylon binding en beluchtingsperforaties, bieden het maximale in zadeldekjes, waar paard en ruiter van profiteren! Het Cavallo Engelse Wig Zadeldek is perfect voor het zadeldek dat na achteren kantelt. Het dikkere schuim aan de achterkant van het zadel helpt om de achterzijde omhoog te tillen en het zadel te balanceren. De unieke Four-Density oplossing met het prestatieverbeterende (PE) paneel vangt de stoten in het dekje op. Het integere schuim blijft dun om meer ruimte te geven aan je paard om vrij te bewegen. Biedt steun en zachtheid voor het spiersysteem waar de reflexcentra liggen. Lichtgewicht. Technische omschrijving: Lengte: 58 cm. Breedte: 56, loopt toe tot 38 cm. Patented Nitrex Closed-Cell Foam. Benefits of a pad built up in thin layers. 4 different material densities creates a thinner pad with greater shock absorption than a pad twice as thick allows more room for free movement of the scapula (shoulder blade). F.R.A. Cavallo pad is reversible. New Zealand wool on one side, closed cell shock absorbing foam on the other. Use either side against the horse; it's your personal preference! Patented nitrex Closed-Cell Foam: Non-PVC foam that has low resilience and low penetration value, resulting in excellent shock absorption, insulation and rebound (G-value energy return). Far superior to traditional foams. Soft and lightweight, water-absorption free. Open cell memory foam to enhace saddle fit, releases as the rider shifts weight to vary pressure and gently massage the muscles, promoting healthy circulation. Evenly distributes rider and saddle weight on the muscles. Contracts where the saddle is tight and remains full where the saddle has less contact. Our Tri-Density Solution, plus the performance enhancement (PE)panel , combined with fine finishing details including genuine leather butt joints, nylon bindings and aeration perforations, provides the Ultimate in Saddle Pads, benefiting both horse and rider! * Shock absorbent, saves the back of both horse and rider. * Promotes blood circulation (the slow release memory of the open cell foam creates a gentle massaging action on the horse's muscle structure). * Contracts at pressure points, fills gaps. * Enhances the saddle gullet (protecting the spine). * Cutback allows wither relief. * More comfort for a saddle which fits perfectly. * Allows one saddle to be used on multiple horses. * Compensates for the changing horses back (different levels of conditioning, natural development over the season and development over the horse's lifetime). New Zealand Merino Wool:100% Merino Wool carded and consolidated into a dense material. The resulting cloth is then heat-bonded to enhance dimensional stability, durability and abrasion resistance. high directional stability to maintain shape characteristics Merino wool, Resilient, Durable, wicks away moisture, breathable and insulating.

  139.00 Euro

  Ga naar F.R.A. Cavallo Engels Wig zadeldek TSP#609


F.R.A. Cavallo Western Zadeldek Mony, universeel TSP#1001PE

Horse/saddlepads/otherpads

  Voor het grotere zadel, de stevigere ruiter of de robuustere tochten: dit Total Comfort System Zadeldek is 5 cm langer, en heeft twee keer zo dik traagschuim als het Western Veelzijdigheidsdek. FULL MONTY is als gevolg van de vraag ontwikkeld om extra schokabsorptie en extra zachtheid te bieden. De ruiters voelen nog steeds de bewegingen van hun paard door de uitsnede van het nauwe contact dekje, maar hebben nu plezier van de extra bescherming van dubbele dikte traagschuimte waar het zadel in contact komt met het paard. Cavallo Total Comfort System Zadeldekjes zijn ontworpen om gelijkmatige verdeling van het gewicht aan de gewichtsdragende longissimus dorsi spieren aan beide zijde van de ruggengraat van het paard te stimuleren, om gewicht van de rug van het paard af te houden, en om ruimte te geven aan het schouderblad van het paard om goed te bewegen tussen de smalle grenzen van het zadel. Technische omschrijving: Lengte: 76 cm. Breedte: 81 cm.¨ Patented Nitrex Closed-Cell Foam. Benefits of a pad built up in thin layers. 4 different material densities creates a thinner pad with greater shock absorption than a pad twice as thick allows more room for free movement of the scapula (shoulder blade). F.R.A. Cavallo pad is reversible. New Zealand wool on one side, closed cell shock absorbing foam on the other. Use either side against the horse; it's your personal preference! Patented nitrex Closed-Cell Foam: Non-PVC foam that has low resilience and low penetration value, resulting in excellent shock absorption, insulation and rebound (G-value energy return). Far superior to traditional foams. Soft and lightweight, water-absorption free. Open cell memory foam to enhace saddle fit, releases as the rider shifts weight to vary pressure and gently massage the muscles, promoting healthy circulation. Evenly distributes rider and saddle weight on the muscles. Contracts where the saddle is tight and remains full where the saddle has less contact. Our Tri-Density Solution, plus the performance enhancement (PE)panel , combined with fine finishing details including genuine leather butt joints, nylon bindings and aeration perforations, provides the Ultimate in Saddle Pads, benefiting both horse and rider! * Shock absorbent, saves the back of both horse and rider. * Promotes blood circulation (the slow release memory of the open cell foam creates a gentle massaging action on the horse's muscle structure). * Contracts at pressure points, fills gaps. * Enhances the saddle gullet (protecting the spine). * Cutback allows wither relief. * More comfort for a saddle which fits perfectly. * Allows one saddle to be used on multiple horses. * Compensates for the changing horses back (different levels of conditioning, natural development over the season and development over the horse's lifetime). New Zealand Merino Wool:100% Merino Wool carded and consolidated into a dense material. The resulting cloth is then heat-bonded to enhance dimensional stability, durability and abrasion resistance. high directional stability to maintain shape characteristics Merino wool, Resilient, Durable, wicks away moisture, breathable and insulating.

  229.00 Euro

  Ga naar F.R.A. Cavallo Western Zadeldek Mony, universeel TSP#1001PE


Kavalkade Zadelonderlegger met wol

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Zonder zakken * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger met lamswollen rand voor- en achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol


Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger zonder lamswollen rand achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand


Inleg voor Christ 14485

Horse/saddlepads/otherpads

  Composietschuim, 15 mm, paar. Composietschuim inleg voor onze bareback zadels van de reeks Iberica Plus, item 14485. Deze inlages zorgen voor aangepaste afstelling om de druk te verlichten en de pasvorm van het zadel te corrigeren. Ze zijn zeer duurzaam, bestand tegen zweet en blijven zelfs bij permanent gebruik goed. Ze zijn in het bijzonder afgesteld op de bijpassende zadeldekken. Bij het plaatsen van de inlagen is het belangrijk dat de afgeronde randen naar het paard toe liggen. Het materiaal is 15 mm dik.

  22.95 Euro

  Ga naar Inleg voor Christ 14485


Shires Volledig Gevoerd Zadeldek

Horse/saddlepads/otherpads

  Dit zadeldek is ideaal: extra nauw onderbeencontact zonder in te leveren op comfort. Met een ruime pasvorm bij de schoft voor verminderde druk, aantrekkelijk gestikt design en banden. De toevoeging van synthetisch wol aan deze gestikt zadeldekjes biedt niet alleen een extra zachte en comfortabele laag tussen het paard en het zadel, maar verbetert de luchtstroom ook aanzienlijk om hitte en vocht niet te ver te doen oplopen. Wasvoorschriften: Gemakkelijk te wassen en te drogen.

  34.95 Euro

  Ga naar Shires Volledig Gevoerd Zadeldek


Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger zonder lamswollen rand achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand


Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger zonder lamswollen rand achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand


Inleg voor Christ Zadeldek, 304780

Horse/saddlepads/otherpads

  Composietschuim, 15 mm, paar. Composietschuim inlagen voor ons zadeldek 304780 voor onze barebackpads Basic Plus en Premium Plus. Deze inlagen en zadeldek zorgen voor bijkomende uitvulling van het zadel. Ze zijn extreem duurzaam, bestand tegen zweet en behouden de absorberende eigenschappen zonder materiaalmoeheid. Dankzij een speciaal proces zijn de randen afgerond en deze moeten naar het paard toe liggen wanneer de inlagen ingebracht worden in het zadeldek. De inlagen zijn 15 mm dik.

  29.95 Euro

  Ga naar Inleg voor Christ Zadeldek, 304780


Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger zonder lamswollen rand achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol zonder rand


Inleg voor Christ 14485

Horse/saddlepads/otherpads

  Composietschuim, 15 mm, paar. Composietschuim inleg voor onze bareback zadels van de reeks Iberica Plus, item 14485. Deze inlages zorgen voor aangepaste afstelling om de druk te verlichten en de pasvorm van het zadel te corrigeren. Ze zijn zeer duurzaam, bestand tegen zweet en blijven zelfs bij permanent gebruik goed. Ze zijn in het bijzonder afgesteld op de bijpassende zadeldekken. Bij het plaatsen van de inlagen is het belangrijk dat de afgeronde randen naar het paard toe liggen. Het materiaal is 15 mm dik.

  22.95 Euro

  Ga naar Inleg voor Christ 14485


Horze pad

Horse/saddlepads/otherpads

  Verhoog je zadel op alle goede plekken met dit zachte, gestikte pad. Dit schokabsorberende pad neemt drukpunten weg, en helpt je om het zadel beter te laten passen, voor een comfortabele rit voor jou en je paard. Het pad wordt vastgezet met klittenband, en is afgezet met nepbont langs de schoft en randen. Eigenschappen: * Zacht gestikt pad * Nepbont bij schoft en rand achter * Klittenbandriemen * Ademend Technische omschrijving: Katoen/polyester. Wasvoorschriften: Wassen in de machine op 30°C. Luchtdrogen.

  54.95 Euro

  Ga naar Horze pad


Karlslund Zadeldek met zak, katoen

Horse/saddlepads/otherpads

  Katoenen veelzijdigheidszadeldek heeft handige zijzakken. Fraai gestikt zadeldek geeft comfort aan de rug van je paard. Dit zadeldek met zakken aan beide kanten is perfect om een halster of drinkfles op een trip mee te nemen. Dit vierkanten zadeldek is gevormd met extra ruimte voor de schoft. Eigenschappen: * Ademend katoen * Gewichtsverdeling en schokabsorptie * Waterafstotende zakken met klittenbandsluitingen * Speciaal ontworpen om IJslanders en hun zadels te passen * Antislip materiaal op beide zijden * Singelriem * Extra voering bij de drukpunten op de rug

  64.95 Euro

  Ga naar Karlslund Zadeldek met zak, katoen


Inleg voor Christ Zadeldek, 304780

Horse/saddlepads/otherpads

  Composietschuim, 15 mm, paar. Composietschuim inlagen voor ons zadeldek 304780 voor onze barebackpads Basic Plus en Premium Plus. Deze inlagen en zadeldek zorgen voor bijkomende uitvulling van het zadel. Ze zijn extreem duurzaam, bestand tegen zweet en behouden de absorberende eigenschappen zonder materiaalmoeheid. Dankzij een speciaal proces zijn de randen afgerond en deze moeten naar het paard toe liggen wanneer de inlagen ingebracht worden in het zadeldek. De inlagen zijn 15 mm dik.

  29.95 Euro

  Ga naar Inleg voor Christ Zadeldek, 304780


Kavalkade Zadelonderlegger met wol

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Zonder zakken * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger met lamswollen rand voor- en achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol


Back on Track Rugverwarmer voor paard, 100 x 120

Horse/saddlepads/otherpads

  De rugverwarmer heeft een dunne vulling en klitteband langs de achterkant. Als je je normale deken over de rugverwarmer wilt gebruiken, kun je de extra klittebandstrook aan je deken vastmaken en de twee aan elkaar vastmaken. Er zijn lussen voor de singels (apart aan te schaffen) om de rugverwarmer op zijn plek te houden voor kortere periodes, bijv. wedstrijden.

  109.00 Euro

  Ga naar Back on Track Rugverwarmer voor paard, 100 x 120


Kavalkade Zadelonderlegger met wol

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Zonder zakken * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger met lamswollen rand voor- en achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol


Kavalkade Zadelonderlegger met wol

Horse/saddlepads/otherpads

  De medische lamswol biedt ideale bescherming tegen drukzweren of schuren. Daarenboven bevordert het de bloedcirculatie van het paard. De natuurlijke vorm zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk. Onder lamswol kan de warmte niet accumuleren. Het natuurlijke materiaal heeft een balancerend effect op de lichaamstemperatuur. Een zadelonderlegger van echte lamswol heeft ook de speciale eigenschap dat het vormvast is waardoor er een betere drukverdeling is. Eigenschappen: * Met echte medische lamswol * Zonder zakken * Met een vrij kamerkanaal * Zadelonderlegger met lamswollen rand voor- en achteraan Wasvoorschriften: Wasbaar op 30°C.

  99.95 Euro

  Ga naar Kavalkade Zadelonderlegger met wol


Horze pad

Horse/saddlepads/otherpads

  Verhoog je zadel op alle goede plekken met dit zachte, gestikte pad. Dit schokabsorberende pad neemt drukpunten weg, en helpt je om het zadel beter te laten passen, voor een comfortabele rit voor jou en je paard. Het pad wordt vastgezet met klittenband, en is afgezet met nepbont langs de schoft en randen. Eigenschappen: * Zacht gestikt pad * Nepbont bij schoft en rand achter * Klittenbandriemen * Ademend Technische omschrijving: Katoen/polyester. Wasvoorschriften: Wassen in de machine op 30°C. Luchtdrogen.

  54.95 Euro

  Ga naar Horze pad


Shires Volledig Gevoerd Zadeldek

Horse/saddlepads/otherpads

  Dit zadeldek is ideaal: extra nauw onderbeencontact zonder in te leveren op comfort. Met een ruime pasvorm bij de schoft voor verminderde druk, aantrekkelijk gestikt design en banden. De toevoeging van synthetisch wol aan deze gestikt zadeldekjes biedt niet alleen een extra zachte en comfortabele laag tussen het paard en het zadel, maar verbetert de luchtstroom ook aanzienlijk om hitte en vocht niet te ver te doen oplopen. Wasvoorschriften: Gemakkelijk te wassen en te drogen.

  34.95 Euro

  Ga naar Shires Volledig Gevoerd Zadeldek


LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Het Pro-Sorb Systeem biedt een unieke combinatie - al de voordelen van een luxueuze, lamswollen zadelonderlegger met de flexibiliteit om je zadel aan te passen en te balanceren voor je paard. Het is niet meer nodig om extra, verschuivende of moeilijk te plaatsen, gel- of schuimpads en ophogende pads te gebruiken. Pro-Sorb biedt je verschillende mogelijkheden in slechts één product. De pads van geheugenschuim zijn makkelijk onder de lamswol te schuiven. Deze inlegelementen bedekken de belangrijkste, gewichtdragende gebieden en bieden bijkomende absorptie en demping. Gebruik een ophogende pad vooraan of achteraan het zadel. 9 mm en 13 mm inlegelementen maken accuratere aanpassingen mogelijk. Flexibiliteit om je aan te passen aan de veranderende vorm van je paard of aan verschillende zadels - in het bijzonder wanneer verschillende paarden hetzelfde zadel delen. Het interessante, dunne design van de Pro-Sorb voorkomt verstoring van de pasvorm van het zadel ingeval enkel additionele vulling gewenst is. De natuurlijke luchtdoorlatendheid en vochtafvoering van lamswol in combinatie met de lichte schuimpads verzekeren minimale hitte- en transpiratie-opbouw. Wordt geleverd met een set van twee 13 mm insert pads, en een extra set van twee 9 mm pads.

  144.95 Euro

  Ga naar LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger


LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Het Pro-Sorb Systeem biedt een unieke combinatie - al de voordelen van een luxueuze, lamswollen zadelonderlegger met de flexibiliteit om je zadel aan te passen en te balanceren voor je paard. Het is niet meer nodig om extra, verschuivende of moeilijk te plaatsen, gel- of schuimpads en ophogende pads te gebruiken. Pro-Sorb biedt je verschillende mogelijkheden in slechts één product. De pads van geheugenschuim zijn makkelijk onder de lamswol te schuiven. Deze inlegelementen bedekken de belangrijkste, gewichtdragende gebieden en bieden bijkomende absorptie en demping. Gebruik een ophogende pad vooraan of achteraan het zadel. 9 mm en 13 mm inlegelementen maken accuratere aanpassingen mogelijk. Flexibiliteit om je aan te passen aan de veranderende vorm van je paard of aan verschillende zadels - in het bijzonder wanneer verschillende paarden hetzelfde zadel delen. Het interessante, dunne design van de Pro-Sorb voorkomt verstoring van de pasvorm van het zadel ingeval enkel additionele vulling gewenst is. De natuurlijke luchtdoorlatendheid en vochtafvoering van lamswol in combinatie met de lichte schuimpads verzekeren minimale hitte- en transpiratie-opbouw. Wordt geleverd met een set van twee 13 mm insert pads, en een extra set van twee 9 mm pads.

  144.95 Euro

  Ga naar LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger


LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Het Pro-Sorb Systeem biedt een unieke combinatie - al de voordelen van een luxueuze, lamswollen zadelonderlegger met de flexibiliteit om je zadel aan te passen en te balanceren voor je paard. Het is niet meer nodig om extra, verschuivende of moeilijk te plaatsen, gel- of schuimpads en ophogende pads te gebruiken. Pro-Sorb biedt je verschillende mogelijkheden in slechts één product. De pads van geheugenschuim zijn makkelijk onder de lamswol te schuiven. Deze inlegelementen bedekken de belangrijkste, gewichtdragende gebieden en bieden bijkomende absorptie en demping. Gebruik een ophogende pad vooraan of achteraan het zadel. 9 mm en 13 mm inlegelementen maken accuratere aanpassingen mogelijk. Flexibiliteit om je aan te passen aan de veranderende vorm van je paard of aan verschillende zadels - in het bijzonder wanneer verschillende paarden hetzelfde zadel delen. Het interessante, dunne design van de Pro-Sorb voorkomt verstoring van de pasvorm van het zadel ingeval enkel additionele vulling gewenst is. De natuurlijke luchtdoorlatendheid en vochtafvoering van lamswol in combinatie met de lichte schuimpads verzekeren minimale hitte- en transpiratie-opbouw. Wordt geleverd met een set van twee 13 mm insert pads, en een extra set van twee 9 mm pads.

  144.95 Euro

  Ga naar LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger


LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Het Pro-Sorb Systeem biedt een unieke combinatie - al de voordelen van een luxueuze, lamswollen zadelonderlegger met de flexibiliteit om je zadel aan te passen en te balanceren voor je paard. Het is niet meer nodig om extra, verschuivende of moeilijk te plaatsen, gel- of schuimpads en ophogende pads te gebruiken. Pro-Sorb biedt je verschillende mogelijkheden in slechts één product. De pads van geheugenschuim zijn makkelijk onder de lamswol te schuiven. Deze inlegelementen bedekken de belangrijkste, gewichtdragende gebieden en bieden bijkomende absorptie en demping. Gebruik een ophogende pad vooraan of achteraan het zadel. 9 mm en 13 mm inlegelementen maken accuratere aanpassingen mogelijk. Flexibiliteit om je aan te passen aan de veranderende vorm van je paard of aan verschillende zadels - in het bijzonder wanneer verschillende paarden hetzelfde zadel delen. Het interessante, dunne design van de Pro-Sorb voorkomt verstoring van de pasvorm van het zadel ingeval enkel additionele vulling gewenst is. De natuurlijke luchtdoorlatendheid en vochtafvoering van lamswol in combinatie met de lichte schuimpads verzekeren minimale hitte- en transpiratie-opbouw. Wordt geleverd met een set van twee 13 mm insert pads, en een extra set van twee 9 mm pads.

  144.95 Euro

  Ga naar LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Christ Zadel pad Torsion Speciaal

Horse/saddlepads/otherpads

  De onderkant bestaat volledig uit echt lamsvel. 30 mm ter hoogte van zitvlak en 15 mm wolhoogte aan de zijkanten voor een nauwer contact met het paard. Geprepareerde vakjes maken opvulling op maat mogelijk. Speciale schuimvulling wordt op maat aangeboden. Bevestiging aan voor- en achterkant met klittenband. Nylonbescherming onderaan bij de bladen voorkomt schuren van de zadelsingel. Geschikt voor wasmachine met een lamsvel wasmiddel, ook geschikt voor droger. Als wasmiddel bevelen wij ons product "C7" an. Volg alstublieft onze wasaanwijzingen. Technische omschrijving: Zadel pad Torsion Speciaal. Panels 17692 fits to the pad.

  199.00 Euro

  Ga naar Christ Zadel pad Torsion Speciaal


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Inleg voor Christ 304747 & 14482

Horse/saddlepads/otherpads

  Composietschuim, 15 mm, paar. Composietschuim inleg voor onze bareback zadels van de reeks Basic Plus en Premium Plus, item 304747 dek 14482. Deze inlages zorgen voor aangepaste afstelling om de druk te verlichten en de pasvorm van het zadel te corrigeren. Ze zijn zeer duurzaam, bestand tegen zweet en blijven zelfs bij permanent gebruik goed. Ze zijn in het bijzonder afgesteld op de bijpassende zadeldekken. Bij het plaatsen van de inlagen is het belangrijk dat de afgeronde randen naar het paard toe liggen. Het materiaal is 15 mm dik.

  22.95 Euro

  Ga naar Inleg voor Christ 304747 & 14482


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Christ Zadel pad Torsion Speciaal

Horse/saddlepads/otherpads

  De onderkant bestaat volledig uit echt lamsvel. 30 mm ter hoogte van zitvlak en 15 mm wolhoogte aan de zijkanten voor een nauwer contact met het paard. Geprepareerde vakjes maken opvulling op maat mogelijk. Speciale schuimvulling wordt op maat aangeboden. Bevestiging aan voor- en achterkant met klittenband. Nylonbescherming onderaan bij de bladen voorkomt schuren van de zadelsingel. Geschikt voor wasmachine met een lamsvel wasmiddel, ook geschikt voor droger. Als wasmiddel bevelen wij ons product "C7" an. Volg alstublieft onze wasaanwijzingen. Technische omschrijving: Zadel pad Torsion Speciaal. Panels 17692 fits to the pad.

  199.00 Euro

  Ga naar Christ Zadel pad Torsion Speciaal


Christ Zadel pad Torsion Speciaal

Horse/saddlepads/otherpads

  De onderkant bestaat volledig uit echt lamsvel. 30 mm ter hoogte van zitvlak en 15 mm wolhoogte aan de zijkanten voor een nauwer contact met het paard. Geprepareerde vakjes maken opvulling op maat mogelijk. Speciale schuimvulling wordt op maat aangeboden. Bevestiging aan voor- en achterkant met klittenband. Nylonbescherming onderaan bij de bladen voorkomt schuren van de zadelsingel. Geschikt voor wasmachine met een lamsvel wasmiddel, ook geschikt voor droger. Als wasmiddel bevelen wij ons product "C7" an. Volg alstublieft onze wasaanwijzingen. Technische omschrijving: Zadel pad Torsion Speciaal. Panels 17692 fits to the pad.

  199.00 Euro

  Ga naar Christ Zadel pad Torsion Speciaal


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger

Horse/saddlepads/otherpads

  Eigenschappen: * Biedt een natuurlijk luchtig kussen tussen het zadel en de rug van je paard, voor luchtcirculatie, voorkomt drukpunten en is een schokdempende beschermende laag * Gemaakt van 100% natuurlijke schapenhuid met therapeutische en antibacteriële eigenschappen, en isoleert op natuurlijke wijze, om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, wat deze onderlegger geschikt maakt voor gebruik het hele jaar door * De structuur van wolvezel stoot vuil af, en kan ook tot 30% vocht opnemen zonder vochtig of koud te worden * Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen

  129.00 Euro

  Ga naar Caldene Schapenhuid Zadelonderlegger


Sedelogic Pad 1 layer

Horse/saddlepads/otherpads

  De Sedelogic pad is de eerste pad ontwikkeld voor onder het paardenzadel waarbij uitgebreide drukmetingen zijn verricht. Een team van dierenartsen, technici, een wetenschapper van een academisch ziekenhuis en een gerenommeerd zadelmaker hebben met behulp van lucht en ruimtevaarttechnieken deze unieke en prestatie verhogende pad ontwikkeld. Deze pad is geschikt voor alle disciplines van de paarden sport en voor zowel de topsporter als de recreatieve ruiter. Deze handmade pad heeft bijzondere eigenschappen op het gebied van: * -Drukverdeling * -Schokabsorptie * -Ventilatie * -Gewicht (licht)De Sedelogic pad is gemaakt van diverse lagen ademende 3D geweven polyester vezel. Hierdoor blijft het paard aanzienlijk droger en verliest het beter zijn warmte. Door de speciale weeftechniek ontstaan honderdduizenden shock absorbers hetgeen de drukpunten wegneemt. 54 x 29 cm

  119.00 Euro

  Ga naar Sedelogic Pad 1 layer