Alles voor paarden en pony's : Honden

Vleestrainers 100 gr

Honden

  Deze vleestrainers met paard van competition zijn een gezonde en natuurlijke snack voor honden. vleestrainers kunnen goed gebruikt worden als snack tussendoor of als beloning tijdens het trainen. analytische bestanddelen: ruw eiwit: 57% ruw vet: 10,4% ruwe as: 23,9% vocht: 1,9%

  2.49 Euro

  Ga naar Vleestrainers 100 gr


Vleesblokjes 100 gr

Honden


Bingo spel paard

Honden

  Leuk spel voor de echte dierenliefhebber! deze verschillende dierlijke varianten steken het welbekende bingospel in een nieuw jasje. geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar.

  14.99 Euro

  Ga naar Bingo spel paard


Wound gel 50 ml

Honden

  Voor de uitwendige behandeling van wonden bij kleine en grote huisdieren. geschikt voor: mens, kat, hond, knaagdier, paard, pony, vogel samenstelling: een extract van achillea millefolium, aloe vera, calendula officinalis, echinacea angustifolia en hamamelis virginiana. vitamine e . basis gel. indicatie: voor de uitwendige behandeling van wonden bij kleine en grote huisdieren. puur wondgel eigenschappen per ingredi├źnt: achillea millefolium remt bloedingen. aloe vera verkoelt en verzorgt de huid. goudsbloem bevordert de vorming van granulatieweefsel. echinacea angustifolia weert infecties. hamamelis virginiana werkt verzachtend op de huid. vitamine e tegen littekenvorming. dosering en toepassing: tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft. de optimale dosering 2 x daags: op de wondoppervlakte aanbrengen. bescherm de wond tegen schuren, likken en krabben. uitsluitend voor uitwendig gebruik. geeft geen vette vlekken. adviezen voor gebruik zorg voor een schone wond. behandelingsduur ga nog enkele dagen door met smeren nadat de wond genezen is. bewaren vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20c. buiten bereik van kinderen houden. de houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket. voor meer informatie: raadpleeg uw dierenarts of dierenspeciaalzaak.

  11.20 Euro

  Ga naar Wound gel 50 ml


Veg omega 250 ml

Honden

  Voor soepel bewegen, voor een gezonde huid en vacht, bij verharing tijdens de seizoenswisselingen, voor een heldere geest en alertheid en voor meer energie. geschikt voor: mens, kat, hond, knaagdier, paard, pony, vogel samenstelling: lijnzaadolie, pompoenpitolie, olijfolie, tarwekiemolie, teunisbloemolie, borage-olie en 1% vitamine e . indicatie: voor soepel bewegen, voor een gezonde huid en vacht, bij verharing tijdens de seizoenswisselingen, voor een heldere geest en alertheid en voor meer energie. puur veg omega 3-6-9 eigenschappen per ingredi├źnt: lijnzaadolie bevat veel alfa-linoleenzuur . onderzoek heeft aangetoond dat lijnzaad gunstig is voor het hart- en vatenstelsel, een regulerend effect heeft op het oestrogeengehalte en verzachtend werkt op het verteringssysteem. . pompoenpitolie voor een gezonde prostaat en gezonde nieren. deze olie beschermt en herstelt de slijmhuid van de urinewegen, onder meer door de fytosterolen waar de pompoenpitolie rijk aan is. olijfolie is rijk aan onverzadigde vetten, vooral oliezuur . olijfolie is een voedende, reinigende en ontslakkende olie. deze olie wordt, door zijn verwarmende werking, ook ingezet bij algehele zwakte en voor de spieren en gewrichten. tarwekiemolie is rijk aan vitamine e en bevordert het uithoudingsvermogen en de bloedsomloop. deze olie reguleert de hartslag bij inspanning, geeft energie en is gunstig voor de huid. tarwekiemolie bevat daarnaast ook caroteen, lecithine en sporenelementen. het percentage meervoudigonverzadigde verzuren is hoog en het merendeel hiervan is linolzuur. teunisbloemolie en borage-olie bevatten meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder linolzuur en gammalinoleenzuur en weinig verzadigde vetzuren. linolzuur komt rijkelijk voor in veel plantaardige oli├źn, maar voor gla zijn teunisbloemolie en borage-olie de bronnen. het lichaam gebruikt deze vetzuren voor de groei van celmembranen en omzetting in gunstige prostaglandines. borage-olie bevat van nature naast gla ook zink, magnesium en de vitamines b6 en b8. linolzuur moet eerst worden omgezet in gla voordat het lichaam het kan gebruiken voor de vorming van prostaglandines. vitamine e is een essenti├źle, in vet oplosbare vitamine. in de natuur komen diverse vormen voor, maar de biologisch meest actieve vorm is alfa-tocopherol. vitamine e wordt vooral opgeslagen in de spieren, het vetweefsel en de lever. als antioxidant heeft vitamine e de mogelijkheid met zuurstof een verbinding aan te gaan en de vetten en het in vet oplosbare vitamine a tegen afbraak en omzetting in schadelijke stoffen te beschermen.

  16.95 Euro

  Ga naar Veg omega 250 ml