Alles voor paarden en pony's : Hoefverzorging

Rapide Stockholmerteer

Hoefverzorging

  Een natuurproduct voor de dagelijkse hoefverzorging. Voorkomt rotstraal. De gezondheid van de hoeven is essentieel voor het welzijn van uw paard. Vocht in de straalgroeve van voor- en achterhoeven kan rotstraal veroorzaken. Met een goede hoefverzorging voorkomt u rotstraal. Stockholmer teer helpt u daarbij. Dit natuurproduct is paard vriendelijk, werkt als opdrogend middel en weert vocht. Gebruiksaanwijzing: Maak de onderkant van de hoef met water schoon. Zo krijgen bacteri├źn geen kans. Breng Stockholmer teer aan op de zool en de straal van de hoef. Een beslagen hoef moet elke dag gereinigd worden. Stockholmer teer kan zonder bezwaar dagelijks worden aangebracht.

  12.50 Euro

  Ga naar Rapide Stockholmerteer


Cavalor Hoof Oil Special

Hoefverzorging

  Cavalor Hoof Oil Special Hoof Oil van Cavalor bestaat uit een combinatie van twee oli├źn die zorgen voor een verbeterde kwaliteit van de hoeven bij uw paard. Cavalor Hoof Oil heeft een bacterieremmende werking en draagt bij aan juiste voeding tot diep in de hoef, wat zorgt voor een betere hoefvorming. Tevens ondersteunt Cavalor Hoof Oil de vochtbalans in de hoef waardoor gescheurde hoeven kunnen herstellen. Toepassing Breng de Cavalor Hoof Oil door middel van de borstel meerdere keren per week aan op de buitenkant van de gereinigde hoef van uw paard. Let op: Enkel voor uitwendig gebruik.

  19.76 Euro

  Ga naar Cavalor Hoof Oil Special


Harry's Horse Original RidersRasp

Hoefverzorging

  Dit gepatenteerde product is het eerste instrument in zijn soort speciaal ontworpen voor paardeneigenaren voor het in stand houden en te ondersteunen van het evenwicht en soliditeit van de hoef. RidersRasp stelt gebruikers in staat om de hoeven van hun paard veilig en effectief rond te houden, het behouden van de professionele afwerking en het verbeteren van de algehele conditie van de hoeven van een paard. Met een ergonomisch ontwerp dat alle handen past en een zachte no-slip grip om de handen te beschermen, is dit unieke gereedschap met vervangbare rasp gemaakt voor afronding, niet het verwijderen, van de hoefwand. Bevat een middelgrote rasp. - Met Heller raspen met 52 Rockwell hardheid - Roestvrijstalen beschermplaat

  45.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Original RidersRasp


Equine America Fungatrol Hoof Dressing

Hoefverzorging

  Een hoefdressing die de hoef voedt en gezonde groei bevordert. Veel van de op de markt zijnde anti-schimmelmiddelen voor paarden zijn niet altijd zo huidvriendelijk voor de paardehuid als zij zouden moeten zijn. De Fungatrol Range verzekerd u dat uw paard schoon is met een gezonde huid en vacht en is ideaal voor gebruik tijdens natte, modderige, jaargetijden maar mild genoeg voor dagelijks gebruik gedurende het gehele jaar.

  13.90 Euro

  Ga naar Equine America Fungatrol Hoof Dressing


Harry's Horse Easyboot Rx

Hoefverzorging

  Harry's Horse Easyboot Rx De Easyboot RX is de juiste keuze voor paarden die een lichte therapeutische hoefschoen nodig hebben voor stabiliteit en steun. De RX helpt het paard snel te revalideren en wordt gebruikt door dierenartsen, hoefspecialisten en paardeigenaren die steun en verlichting aan hun paarden willen bieden. De RX is de ideale keuze voor paarden die zelfs moeite hebben om voor langere tijd te staan. De RX kan ook gebruikt worden om de revalidatie te versnellen en geeft bescherming na een operatie of blessure. De RX beschermt en helpt ook om beschadegingen bij het reizen en fokken te verminderen. De zool van de RX is gemaakt van duurzaam en zacht materiaal, hetzelfde materiaal dat bij menselijke steunzolen gebruikt wordt. Er zijn luchtgaten om de hoef koel te houden en tegelijkertijd houd het vuil tegen. Het aantrekken is eenvoudig en snel omdat de bovenkant wijd genoeg opent om de hele breedte van de hoef er in te laten. Er is geen kracht nodig om de schoen uit te trekken en het sluitsysteem is een simpele dubbele haak en lus systeem. De schoen is geschikt voor de meeste hoefaandoeningen en gecontroleerd/ licht uitrijden. Absoluut niet geschikt voor intensief rijden! Men neemt de maat door de hoef op het breedste en langste gedeelte te meten. 00: W=98-110mm L=106-117mm 0: W=111-116mm L=118-124mm 1: W=117-123mm L=125-130mm 2: W=124-130mm L=131-140mm 3: W=131-139mm L=141-150mm 4: W=140-150mm L=151-163mm 5: W=151-163mm L=164-174mm 6: W=164-175mm L=175-188mm Kleur: Zwart Prijs per stuk!

  109.45 Euro

  Ga naar Harry's Horse Easyboot Rx