Alles voor paarden en pony's : Health Care/EquineSuppl/digestion

PrimeVal - Colonflora Paard, 1260 gram

Health Care/EquineSuppl/digestion

  PrimeVal ColonFlora® zorgt voor een gezonde spijsvertering en een goede weerstand van het paard. Fit voelen en optimaal presteren begint bij een goede darmwerking en een darmflora die in balans is. ColonFlora bevat het krachtige prebioticum Profeed®, dat een bewezen positieve werking heeft op de spijsvertering en op de weerstand van paarden. De smakelijke kruiden in dit product ondersteunen eveneens het immuunsysteem en dragen bij aan een normale darmfunctie van uw paard. ColonFlora is bij uitstek geschikt voor koliekgevoelige paarden, bij stress, voerverandering, herstel na ziekte en tijdens en na een antibioticakuur.Bekijk ook onze andere supplementen:Voedingssupplementen voor paardenSupplementen voor paarden. Gebruiksaanwijzingen: 1 maatschep per dag aan het voer toevoegen. Bij een verhoogde behoefte of na een antibioticakuur de dosering verhogen tot 2 maatschepjes per dag.

  119.00 Euro

  Ga naar PrimeVal - Colonflora Paard, 1260 gram


Blue Hors Psyllium Zoete Appel 2,5 kg

Health Care/EquineSuppl/digestion

  Blue Hors Psyllium Zoete Appel zijn psylliumschillen in een laagje geplette appel waardoor je een fris en lekker product krijgt. Wanneer het paard in een weide staat met weinig tot geen gras, kan het zand binnenkrijgen wat kan accumuleren in de ingewanden. Psylliumschillen vormen een gelachtige massa in de darmen van het paard en deze massa bindt met het zand dat daardoor door de darmen gaat en wordt uitgescheiden. De gel reguleert de consistentie van de materie in de darmen zodat losse mest samenkleeft en als een vaste massa makkelijker doorheen de darmen beweegt. Eigenschappen: * Lekkere psylliumschillen met appelsmaak * De schillen binden zich aan het zand in de ingewanden zodat het zand door de ingewanden voortbeweegt en via de ontlasting uitgescheiden wordt * Houdt een gezonde spijsvertering in stand Technische omschrijving: Analytische bestanddelen:Ruwe eiwitten 4%.Ruwe vetten 7,5%.Lignine 6%.Ruwe as 2%.Natrium 0,1%.Samenstelling:Psylliumschillen 65%.Geplette appel.Suiker.Kokosolie.Maltodextrine.

  54.00 Euro

  Ga naar Blue Hors Psyllium Zoete Appel 2,5 kg


Blue Hors Gastrolar 2,7 kg

Health Care/EquineSuppl/digestion

  Gastrolar wordt aanbevolen wanneer stress onevenwichtige maaguitscheidingen veroorzaakt in de maag van het paard, bvb. naar aanleiding van training, transport, wedstrijden en wijzigingen in voer. Gastrolar helpt het natuurlijke slijmvlies van de maag bij het beschermen tegen sterk maagzuur. Gastrolar is een combinatie van verteerbare aardappelvezels, lecithine, inuline, gist en toegevoegde B-vitamine. Helpt bij een goed functionerende darmflora en vertering. Eigenschappen: * Aanbevolen voor paarden die aanleg hebben voor sterk maagzuur * Helpt bij een goed functionerende darmflora en vertering * Verrijkt met essenti├źle B-vitaminen Technische omschrijving: Additieven/kg:Methionine 12,4 g.Vitamine B1 1200 mg.Vitamine B6 400 mg.Foliumzuur 100 mg.Vitamine B12 34 mg.Analytische bestanddelen:Ruwe eiwitten 11,1%.Ruwe vetten 5,7%.Ruwe as 4,1%.Ruwe vezels 14,9%.Water 8,9%.Samenstelling:Galactose aardappelvezels.Gefermenteerde gist.Lecithine.Inuline.

  59.95 Euro

  Ga naar Blue Hors Gastrolar 2,7 kg


Blue Hors Psylliumschillen 3 kg

Health Care/EquineSuppl/digestion

  Wanneer het paard in een weide staat met weinig tot geen gras, kan het zand binnenkrijgen wat kan accumuleren in de ingewanden. Wanneer de psylliumschillen in contact komen met de darmsappen, wordt een gel gevormd en deze kan helpen om het zand te verwijderen uit het darmsysteem van het paard.Enkel de schil heeft het vermogen om de gel te vormen - niet de zaden. De zaden werden verwijderd uit dit product zodat enkel de pure, kwalitatieve en doeltreffende schillen overblijven. Eigenschappen: * 100% psylliumschillen * De schillen binden zich aan het zand in de ingewanden waardoor het zand door de ingewanden voortbeweegt en via de ontlasting uitgescheiden wordt * Beschermt het darmslijmvlies en verzekert een goede spijsvertering Technische omschrijving: Inhoud:Psylliumschillen.

  59.95 Euro

  Ga naar Blue Hors Psylliumschillen 3 kg