Alles voor paarden en pony's : Halster

Harry's Horse Controller halster

Halster


Harry's Horse Touwhalster Zwart

Halster

  Harry's Horse Touwhalster Zwart Een licht en flexibel touwhalter, te gebruiken om de communicatie met het paard te verfijnen. Doordat de knopen van het halster liggen in de buurt van drukpunten op het hoofd, werkt dit halster scherper in dan een gewoon halster. Een touwhalter is een werkhalster, NIET geschikt om een paard aan vast te zetten of mee los te gooien. Kleur: Zwart Maten: Pony, Cob en Full

  6.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Touwhalster Zwart


Harry's Horse Halster Reflective

Halster


Tekna Halster Breakaway bruin

Halster

  Tekna Halster Breakaway bruin Het Tekna halster is sterk en soepel. Het kopstuk en de neusriem zijn onderlegd met een zachte padding en het geheel is afgewerkt met zilverkleurige gespen met Tekna logo. Het halster is voorzien van een musketonsluiting aan kopstuk. Dit Tekna halster is zo gemaakt dat het kopstuk losschiet mocht het paard er een flinke ruk aan geven. Hierdoor kan het paard in noodsituaties altijd loskomen en is de kans op ernstige verwondingen kleiner. Het halster is gemaakt van Quik Clean materiaal en kan daardoor gereinigd worden met water en behoeft verder geen verzorging. 19 mm.

  34.95 Euro

  Ga naar Tekna Halster Breakaway bruin


Harry's Horse Luchtzuig Halster Miracle Licht Brui

Halster

  Het Miracle halster heeft een gepatenteerd, anatomisch correcte pasvorm welke ervoor zorgt dat hij zeer comfortabel is voor het paard en uitsluitend druk uitvoert wanneer hij probeert te luchtzuigen of te kribbebijten. Welke als gevolg heeft dat de miracle halster kan worden gedragen zonder pijn en ongemak tijdens het drinken, eten of grazen. Materiaal: leder.

  55.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Luchtzuig Halster Miracle Licht Brui