Alles voor paarden en pony's : Glansmiddelen|Ontklitmiddelen

Cavalor Star Shine

Glansmiddelen|Ontklitmiddelen

  Een langdurig werkende ontklitter die een fleurige glans aan uw paard geeft. Als ontklitter: Cavalor Star Shine op de staart en manen spuiten, laten opdrogen en nadien doorkammen. Als glansmiddel: op de vacht verstuiven, na opdrogen opblinken met een wollen doek. Verpakking: fles van 500 ml en 3000 ml.

  17.45 Euro

  Ga naar Cavalor Star Shine


Sectolin Shine & Gel Hi-gloss

Glansmiddelen|Ontklitmiddelen

  Shine & Gel is een antiklit- en glansmiddel in gel vorm. Het geeft het haar meer volume en zorgt op een perfecte wijze voor glanzend en doorkambaar haar. Shine & Gel droogt snel, ontklit, blijft dagenlang werkzaam en zorgt gedurende die dagen voor een zijdezachte feeling en een fraaie glans. Shine & Gel kan gemakkelijk met shampoo worden uitgewassen. Samenstelling: Siliconen- en lavendelolie Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Lavendula Hybrida Oil, Linalool, D-Limonene, Geraniol Wijze van gebruik: Borstel eerst uw paard goed schoon. Een kleine hoeveelheid Shine & Gel in uw handpalm is reeds voldoende om de manen en de staart van uw paard te verzorgen. Bewaren: Niet blootstellen aan vorst. Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden

  10.75 Euro

  Ga naar Sectolin Shine & Gel Hi-gloss


Cowboy Magic Detangler & Shine

Glansmiddelen|Ontklitmiddelen

  Cowboy Magic Detangler & Shine neutraliseerd statisch haar direct. Klitten en gedraaide plukken zakken er direct uit! Na behandeling borstelen voor een super glanzend resultaat. Detangler & Shine bevat geen water of alcohol, droogt het haar niet uit. Het ontklit terwijl u het inwrijft. Dringt door in het haar en hersteld het vochtgehalte en de sterkte van het haar. Stoot vuil, stof en zand af waardoor de manen langer blijven glanzen. Er blijft geen olieachtige substantie achter. Cowboy Magic is een Amerikaans merk wat kwaliteitsproducten levert op het gebied van vachtverzorging van je paard. Alle Cowboy Magic producten zijn zeer zuinig in gebruik en hebben een langdurige werking. Cowboy Magic producten worden niet getest op dieren.

  15.25 Euro

  Ga naar Cowboy Magic Detangler & Shine


Sectolin Equishine Citronella

Glansmiddelen|Ontklitmiddelen

  Equishine Citronella is een antiklit- en glansmiddel voor paarden. Equishine Citronella werkt meer dan 12 dagen als antiklitmiddel en geeft in deze periode tevens een fraaie glans op vacht, staart en manen. Equishine Citronella is vuilafstotend, geeft niet af en kan gemakkelijk met shampoo worden afgewassen. Het beïnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet. Wijze van gebruik: Equishine Citronella kan een lichte verkleuring op de huid achterlaten. Het verdient aanbeveling eerst een klein stukje huid te proberen, alvorens Equishine Citronella toe te passen. Tevens verdient het aanbeveling het paard goed schoon te borstelen. Equishine Citronella voor gebruik goed schudden en daarna dun en gelijkmatig vernevelen en met een zachte borstel naborstelen. Bij invlechten vooraf 4 tot 5 dagen niet gebruiken. Dit geldt ook voor de plaats waar het zadel wordt bevestigd. Voorzorgen: Niet blootstellen aan vorst. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen uitwendig gebruiken.

  8.95 Euro

  Ga naar Sectolin Equishine Citronella