Alles voor paarden en pony's : Dressuurstangen

Harry's Horse Dressuurstang Gold Brass

Dressuurstangen

  Koperkleurig, mondstuk met lage tongboog en 18 mm dikte. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  39.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Dressuurstang Gold Brass


Harry's Horse Dressuurstang lage tongboog 18mm

Dressuurstangen


Dressuurstang Sweet Iron lage tongboog 18mm

Dressuurstangen

  Dressuurstang met lage tongboog en 18 mm dikte. Mondstuk van Sweet Iron. Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  39.95 Euro

  Ga naar Dressuurstang Sweet Iron lage tongboog 18mm


Dressuurstang met pompwerking 15mm

Dressuurstangen

  RVS Dressuurstang met tongboog en pompwerking. Het paard kan naar behoefte het mondstuk opduwen om even wat druk kwijt te raken van de tong. Inclusief kinketting. Dikte mondstuk: 15mm Lengte scharen: Maat 11.5 - 115mm Maat 12.5 - 125mm Maat 13.5 - 140mm

  34.95 Euro

  Ga naar Dressuurstang met pompwerking 15mm


FEELING Dressuurstang "Saumur"

Dressuurstangen

  Dressuurstang in roestvrijstaal met pompwerking, mondstuk met lichte tongboog. Doordat het mondstuk en de scharen van elkaar zijn gescheiden kan het paard met zijn bit spelen. Dikte van het mondstuk : 15 mm Lengte van de scharen : 125 mm Mondstuk : Massief

  35.95 Euro

  Ga naar FEELING Dressuurstang "Saumur"


BR dressuurstang Cuprion

Dressuurstangen

  BR dressuurstang Massief Cuprion, met vaste scharen van 140 mm lengte. 18 mm - 12.5 cm, 13.5 cm BR Cuprion bitten Een deel van de BR bitten collectie bestaat uit Cuprion bitten. Cuprion is een legering van 91% koper/5% zink/4% silicium. De bitten zijn geheel nikkelvrij. Cuprion zorgt ervoor dat het paard op het bit gaat kauwen en zich zo makkelijker kan ontspannen.

  45.95 Euro

  Ga naar BR dressuurstang Cuprion