Alles voor paarden en pony's : Dierenwereld > Paardenshop

Cavalor Kick Up Fitheid 1 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Kick Up Fitheid 1 l direct bestellen in onze webshop! Het kan voorkomen dat je paard minder energie lijkt te hebben zonder duidelijke aanleiding. Een paard kan lusteloos worden of minder plezier hebben in het werk. Dit soort vage klachten zijn vaak op te lossen door een boos van voedingsstoffen te geven waardoor de fitheid van het paard en daarmee het energieniveau worden verhoogd. Cavalor Kick Up is samengesteld uit eenvoudig op te nemen nutri√ęnten die snel resultaat opleveren.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  61.99 Euro

  Ga naar Cavalor Kick Up Fitheid 1 l


Cavalor Electrolyte Balance 800 g Poeder

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Electrolyte Balance 800 g Poeder direct bestellen in onze webshop! Smakelijk supplement in poedervorm van electrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en recuperatie te garanderen. Tijdens intensieve prestaties en warmte, verliest het paard door te zweten electrolyten. Door de ontstane tekorten aan te vullen, kan het paard sneller herstellen en is hij sneller fit voor een nieuwe inspanning. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  17.99 Euro

  Ga naar Cavalor Electrolyte Balance 800 g Poeder


Cavalor Electrolyte Balance 5 kg Poeder

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Electrolyte Balance 5 kg Poeder direct bestellen in onze webshop! Smakelijk supplement in poedervorm van electrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en recuperatie te garanderen. Tijdens intensieve prestaties en warmte, verliest het paard door te zweten electrolyten. Door de ontstane tekorten aan te vullen, kan het paard sneller herstellen en is hij sneller fit voor een nieuwe inspanning. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  71.99 Euro

  Ga naar Cavalor Electrolyte Balance 5 kg Poeder


Cavalor Hepato Liq Ontlasting Voor De Lever 2 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hepato Liq Ontlasting Voor De Lever 2 l direct bestellen in onze webshop! Het paardenlichaam heeft heel wat afvalstoffen te verwerken. Cavalor Hepato Liq ondersteunt de stofwisseling en de werking van de lever en nieren.  Te gebruiken voor het behoud van de gezondheid van je paard.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  131.99 Euro

  Ga naar Cavalor Hepato Liq Ontlasting Voor De Lever 2 l


Cavalor Sw-Itch Tegen Zomereczeem 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Sw-Itch Tegen Zomereczeem 500 ml direct bestellen in onze webshop! Cavalor Sw-Itch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritatie en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten. Sw-Itch beschermt uw paard tegen oncontroleerbare jeuk. De . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  29.99 Euro

  Ga naar Cavalor Sw-Itch Tegen Zomereczeem 500 ml


Cavalor Resist Vitamine C Opbouw Immuunsysteem 5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Resist Vitamine C Opbouw Immuunsysteem 5 kg direct bestellen in onze webshop! Verhoogt de weerstand en houdt je paard in goede conditie. Een goede weerstand is de basis voor een gezond en sterk lichaam.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  299.00 Euro

  Ga naar Cavalor Resist Vitamine C Opbouw Immuunsysteem 5 kg


Cavalor Resist Vitamine C Opbouw Immuunsysteem 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Resist Vitamine C Opbouw Immuunsysteem 2 kg direct bestellen in onze webshop! Verhoogt de weerstand en houdt je paard in goede conditie. Een goede weerstand is de basis voor een gezond en sterk lichaam.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  129.00 Euro

  Ga naar Cavalor Resist Vitamine C Opbouw Immuunsysteem 2 kg


Cavalor Hepato Liq Ontlasting Voor De Lever 250 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hepato Liq Ontlasting Voor De Lever 250 ml direct bestellen in onze webshop! Het paardenlichaam heeft heel wat afvalstoffen te verwerken. Cavalor Hepato Liq ondersteunt de stofwisseling en de werking van de lever en nieren.  Te gebruiken voor het behoud van de gezondheid van je paard.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  24.99 Euro

  Ga naar Cavalor Hepato Liq Ontlasting Voor De Lever 250 ml


Excellent Dazen Weg Insectenspray 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Excellent Dazen Weg Insectenspray 500 ml direct bestellen in onze webshop! Dazen weg is een ideale insectenspray om stekende insecten zoals horzels en dazen maar ook teken op afstand te houden. Bij gemiddelde inspanning en weidegang werkt Dazenweg 4 tot 6 uur lang. Tijdens hevige arbeid waarbij het paard veel zweet. wordt de werkingsduur beperkt. De spuitbus maakt weinig geluid en de spray is ook aan te brengen met een doek of spons bij schrikkerige paarden. Dazen weg neutraliseert de geur van het paard waardoor je paard minder aantrekkelijk wordt voor deze insecten. De spray kan worden gebruikt op. Alle Excellent voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  13.99 Euro

  Ga naar Excellent Dazen Weg Insectenspray 500 ml


Excellent Dazen Weg Insectenspray 50 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Excellent Dazen Weg Insectenspray 50 ml direct bestellen in onze webshop! Dazen weg is een ideale insectenspray om stekende insecten zoals horzels en dazen maar ook teken op afstand te houden. Bij gemiddelde inspanning en weidegang werkt Dazenweg 4 tot 6 uur lang. Tijdens hevige arbeid waarbij het paard veel zweet, wordt de werkingsduur beperkt. De spuitbus maakt weinig geluid en de spray is ook aan te brengen met een doek of spons bij schrikkerige paarden. Dazen weg neutraliseert de geur van het paard waardoor je paard minder aantrekkelijk wordt voor deze insecten. De spray kan worden gebruikt op. Alle Excellent voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  3.99 Euro

  Ga naar Excellent Dazen Weg Insectenspray 50 ml


Puur Natuur Psyllium Paard 350 g

Dierenwereld > Paardenshop

  Puur Natuur Psyllium Paard 350 g direct bestellen in onze webshop! PUUR Psyllium voor het paard is te gebruiken als darmreiniger. Bij het eten van zand of bij te dikke ontlasting. Gemaakt van natuurlijke stoffen. Het kan door het voer gegeven worden. Dosering (1 maatschep=10 gram): 1x daags Paard 3 maatscheppen. Pony 2 maatscheppen. Als het product een gewenst resultaat geeft kan er worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Meestal is dat de helft van de aangegeven dosering. Ga dan geleidelijk naar een zo laag mogelijke dosering. Kijk altijd goed naar de reactie van het paard. Soms is er. vooral in het begin. een aangepaste dosering nodig. De dagelijkse aangeraden dosering is tot een verdubbeling nog veilig te geven. Bij een acuut ongemak duurt de behandeling meestal maar kort. Dit kan verschillen van een paar dagen tot 3 weken. Bij verbetering van de situatie niet meteen stoppen met het middel. maar eerst nog een paar dagen doorgaan met toedienen. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Tijdens dracht of lactatie altijd eerst overleggen met de dierenarts.. Alle Puur Natuur voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  19.95 Euro

  Ga naar Puur Natuur Psyllium Paard 350 g


Waldhausen Miniatuur Hoofdstel 17 cm Zwart

Dierenwereld > Paardenshop

  Waldhausen Miniatuur Hoofdstel 17 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Dit miniatuur hoofstel met strass steentjes is een musthave voor iedere paardenliefhebber.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  7.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Miniatuur Hoofdstel 17 cm Zwart


Cavalor Hygienic Wash 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hygienic Wash 500 ml direct bestellen in onze webshop! Hygienic wash is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  16.99 Euro

  Ga naar Cavalor Hygienic Wash 500 ml


Cavalor Norplus Shampoo Witte Paarden 475 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Rockies Zoutsteen 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Rockies Zoutsteen 2 kg direct bestellen in onze webshop! Rockies zoutsteen is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  4.49 Euro

  Ga naar Cavalor Rockies Zoutsteen 2 kg


Cavalor Star Shine Vloeibaar Bus Met Spray 3 l

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Podoguard Hoef Oil Special 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Pavo Graszaad 15 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Pavo Graszaad 15 kg direct bestellen in onze webshop! Graszaad is een product van Pavo. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  118.00 Euro

  Ga naar Pavo Graszaad 15 kg


Cavalor Leather Shine Crème Pot 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Ice Clay Klei 4 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Ice Clay Klei 4 kg direct bestellen in onze webshop! Ice clay klei is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  42.99 Euro

  Ga naar Cavalor Ice Clay Klei 4 kg


Cavalor Hoof Aid Basic Hoeven 800 g

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hoof Aid Basic Hoeven 800 g direct bestellen in onze webshop! Hoof aid basic hoeven is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  28.99 Euro

  Ga naar Cavalor Hoof Aid Basic Hoeven 800 g


Cavalor Muscooler Koelende Gel 3 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscooler Koelende Gel 3 l direct bestellen in onze webshop! Muscooler koelende gel is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  103.75 Euro

  Ga naar Cavalor Muscooler Koelende Gel 3 l


Cavalor Field Rocky Lik-Emmer 20 kg

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Mash & Mix Licht Verteerbaar 1.5 kg

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Leather Soap 2 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Leather Soap 2 l direct bestellen in onze webshop! Vloeibare glycerinezeep voor leder. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  37.99 Euro

  Ga naar Cavalor Leather Soap 2 l


Cavalor Equi Wash Shampoo 3 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Equi Wash Shampoo 3 l direct bestellen in onze webshop! Equi wash shampoo is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  42.99 Euro

  Ga naar Cavalor Equi Wash Shampoo 3 l


Cavalor Muscooler Koelende Gel 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Star Shine Vloeibaar Bus Met Spray 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Passand 3 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Passand 3 kg direct bestellen in onze webshop! Passand is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  74.99 Euro

  Ga naar Cavalor Passand 3 kg


Cavalor Hoof Conditioner Vet 1 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hoof Conditioner Vet 1 l direct bestellen in onze webshop! Hoof conditioner vet is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  19.99 Euro

  Ga naar Cavalor Hoof Conditioner Vet 1 l


Waldhausen Bit Watertrens Edelstaal 7x1.8x14.5 cm Massief

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Sperm Booster 1.5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Sperm Booster 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Sperm booster is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  174.99 Euro

  Ga naar Cavalor Sperm Booster 1.5 kg


Cavalor Leather Soap Bus Met Spray 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Support Korrel 20 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Support Korrel 20 kg direct bestellen in onze webshop! Korrelmix van vitaminen en mineralen als complete aanvulling voor het recreatiepaard.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  49.99 Euro

  Ga naar Cavalor Support Korrel 20 kg


Cavalor Support Korrel 5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Support Korrel 5 kg direct bestellen in onze webshop! Korrelmix van vitaminen en mineralen als complete aanvulling voor het recreatiepaard.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  27.99 Euro

  Ga naar Cavalor Support Korrel 5 kg


Cavalor Venus 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Venus 500 ml direct bestellen in onze webshop! Venus is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  74.99 Euro

  Ga naar Cavalor Venus 500 ml


Cavalor Lurax Huidzalf 200 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Lurax Huidzalf 200 ml direct bestellen in onze webshop! Lurax huidzalf is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  29.99 Euro

  Ga naar Cavalor Lurax Huidzalf 200 ml


Cavalor Equi Wash Shampoo 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Hyppolac 10 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hyppolac 10 kg direct bestellen in onze webshop! Hyppolac is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  72.99 Euro

  Ga naar Cavalor Hyppolac 10 kg


Cavalor Norplus Shampoo Witte Paarden 2.75 l

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Dry Feet Hoefzool En Hoornstraal 250 ml

Dierenwereld > Paardenshop


Cavalor Digest Bevordert De Darmflora 800 g

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Digest Bevordert De Darmflora 800 g direct bestellen in onze webshop!  Cavalor Digest is ideaal voor paarden met een gevoelig darmstelsel. Bevordert en versterkt de goede darmflora.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  41.99 Euro

  Ga naar Cavalor Digest Bevordert De Darmflora 800 g


Cavalor Take It Easy Met Doseertube 60 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Take It Easy Met Doseertube 60 ml direct bestellen in onze webshop! Take it easy van Cavalor kan worden gebruikt bij stresssituaties. Dit middel wordt in 3 porties. 24 uur voorafgaand aan de stresssituatie toegediend. Dit middel bevat verschillende stoffen. waaronder tryptofaan. die op natuurlijke wijze het paard helpen kalmeren. Voor een optimaal resultaat is dit product te combineren met de kalmerende voeders van Cavalor zoals Cavalor Pianissimo en . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  14.99 Euro

  Ga naar Cavalor Take It Easy Met Doseertube 60 ml


Cavalor Arti Base 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Arti Base 2 kg direct bestellen in onze webshop! Voor het behoud van sterke botten en voor het soepel houden van gewrichten bij paarden in de groeifase. paarden die net aan het werk zijn. oude paarden en ook preventief bij sportpaarden. De ingredi√ęnten voeden de gewrichten waardoor deze soepel en sterk blijven. Zo kunnen klachten en blessures worden voorkomen en blijft het paard soepel bewegen.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  79.99 Euro

  Ga naar Cavalor Arti Base 2 kg


Waldhausen Grasmuilkorf Gevoerd Zwart Pony

Dierenwereld > Paardenshop

  Waldhausen Grasmuilkorf Gevoerd Zwart Pony direct bestellen in onze webshop! Gemaakt van hoogwaardig materiaal om overmatig grasgebruik te voorkomen. Het kopstuk wordt vastgezet met een klittenbandsluiting als opbreekvoorziening. Voor individuele aanpassing van de maat is de weid puzzel verkrijgbaar in drie verschillende maten en traploos instelbaar. Het luchtige ontwerp beperkt de ademhaling van het paard niet en verdraagt het hoge draagcomfort niet.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  22.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Grasmuilkorf Gevoerd Zwart Pony


Cavalor Cooling Wash 500 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Cooling Wash 500 ml direct bestellen in onze webshop! Cavalor Muscooler wordt gebruikt om de pezen af te koelen na intensief werk. Cavalor Muscooler ontspant gespannen spieren, pezen en gewrichten na inspanning, en brengt zo verlichting. Het aanbrengen van de gel vermindert spierstijfheid. De benen van het paard afkoelen na het werk is een standaardgebruik bij professionele trainers.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  21.49 Euro

  Ga naar Cavalor Cooling Wash 500 ml


Cavalor Muscle Liq 5 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Liq 5 l direct bestellen in onze webshop! Cavalor Muscle Liq is ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor overbelasting van de spieren. Cavalor Muscle Liq kan gebruikt worden in geval van stramme spieren en vermoeide ledematen. Het gebruikte zout stimuleert het paard te drinken na inspanning en helpt zo te hydrateren en de nierfunctie . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  119.00 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Liq 5 l


Waldhausen Grasmuilkorf Gevoerd Zwart Cob

Dierenwereld > Paardenshop

  Waldhausen Grasmuilkorf Gevoerd Zwart Cob direct bestellen in onze webshop! Gemaakt van hoogwaardig materiaal om overmatig grasgebruik te voorkomen. Het kopstuk wordt vastgezet met een klittenbandsluiting als opbreekvoorziening. Voor individuele aanpassing van de maat is de weid puzzel verkrijgbaar in drie verschillende maten en traploos instelbaar. Het luchtige ontwerp beperkt de ademhaling van het paard niet en verdraagt het hoge draagcomfort niet.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  22.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Grasmuilkorf Gevoerd Zwart Cob


Cavalor Muscle Liq 1 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Liq 1 l direct bestellen in onze webshop! Cavalor Muscle Liq is ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor overbelasting van de spieren. Cavalor Muscle Liq kan gebruikt worden in geval van stramme spieren en vermoeide ledematen. Het gebruikte zout stimuleert het paard te drinken na inspanning en helpt zo te hydrateren en de nierfunctie . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  33.99 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Liq 1 l


Cavalor Muddoc Tegen Mok 400 ml

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muddoc Tegen Mok 400 ml direct bestellen in onze webshop! Deze mokzalf is een 100 % natuurlijk product. MudDoc verhindert de vasthechting van bacteri√ęn om mok ook in de toekomst geen kans te geven.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  49.99 Euro

  Ga naar Cavalor Muddoc Tegen Mok 400 ml


Waldhausen Verstelbare Trailerlijn 50-70 cm Zwart

Dierenwereld > Paardenshop

  Waldhausen Verstelbare Trailerlijn 50-70 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Deze verstelbare trailerlijn heeft aan de ene kant een paniekhaak en een lus aan de andere kant. De lijn is in lengte verstalbaar van 50 to 70 cm.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  8.99 Euro

  Ga naar Waldhausen Verstelbare Trailerlijn 50-70 cm Zwart


Cavalor Calm Stress 5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Calm Stress 5 kg direct bestellen in onze webshop! Heeft een rustgevende, ontspannende werking op kijkerige en/of jonge paarden. Cavalor Calm is ontwikkeld op basis van natuurlijk rustgevende kruiden en heeft geen invloed op het reactievermogen.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  194.00 Euro

  Ga naar Cavalor Calm Stress 5 kg


Cavalor Bronchix Liquid Ademhaling 1 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Bronchix Liquid Ademhaling 1 l direct bestellen in onze webshop! Cavalor Bronchix Liquid heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Cavalor Bronchix Liquid is de oplossing om de luchtwegen snel vrij te maken. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  42.99 Euro

  Ga naar Cavalor Bronchix Liquid Ademhaling 1 l


Cavalor Pow'Red Performance Prestatie 2 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Pow'Red Performance Prestatie 2 l direct bestellen in onze webshop! Vloeibare mengeling van hoogwaardige vitaminen en mineralen. Ondersteunt de rode bloedcellen en de doorstroming, wat zorgt voor maximale vitaliteit en uithouding.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  48.99 Euro

  Ga naar Cavalor Pow'Red Performance Prestatie 2 l


Cavalor Progrow Dracht&Groei Mineralen 20 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Progrow Dracht&Groei Mineralen 20 kg direct bestellen in onze webshop! Korrelmix met maximum hoeveelheid vitaminen en mineralen speciaal ontwikkeld voor veulens. jonge paarden en fokmerries. Deze mix bevat essenti√ęle bouwstenen voor het ontwikkelende veulen en extra voedingsstoffen voor fokmerries.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  99.99 Euro

  Ga naar Cavalor Progrow Dracht&Groei Mineralen 20 kg


Cavalor Bronchix Kruidenmix Luchtweg 1 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Bronchix Kruidenmix Luchtweg 1 kg direct bestellen in onze webshop! Aanpak bij gevoelige luchtwegen. zorgt voor resultaat op lange termijn. Bronchix pure verzacht en maakt de luchtwegen vrij. Bronchix pure zal de luchtwegen ondersteunen en de natuurlijke weerstand verhogen. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  45.99 Euro

  Ga naar Cavalor Bronchix Kruidenmix Luchtweg 1 kg


Cavalor Calm Stress 800 g

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Calm Stress 800 g direct bestellen in onze webshop! Heeft een rustgevende, ontspannende werking op kijkerige en/of jonge paarden. Cavalor Calm is ontwikkeld op basis van natuurlijk rustgevende kruiden en heeft geen invloed op het reactievermogen.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  39.99 Euro

  Ga naar Cavalor Calm Stress 800 g


Cavalor Energy Booster Electrolyten 60 ml Pasta

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Energy Booster Electrolyten 60 ml Pasta direct bestellen in onze webshop! Pasta voor sportpaarden die korte en krachtige topprestaties moeten leveren. Cavalor Energy Booster is een mix van hoogwaardige elektrolyten. vitaminen. aminozuren. suikers en zout. belangrijk voor het lichaam tijdens sportprestaties. Deze aanvulling van voedingsstoffen zorgt voor een betere voorbereiding voor de inspanning of een sneller herstel na inspanning.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  8.49 Euro

  Ga naar Cavalor Energy Booster Electrolyten 60 ml Pasta


Cavalor Vitaflor 365 Goed Evenwicht 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Vitaflor 365 Goed Evenwicht 2 kg direct bestellen in onze webshop! Cavalor Vitaflor 365 zorgt voor gezonde darmen en een maximale opname van het voeder. Dagelijks gebruik van Cavalor Vitaflor 365 verzorgt een goed milieu voor de Micro Flora in de dikke darm bij paarden die veel krachtvoer krijgen en helpt om de darmflora te herstellen. bijvoorbeeld na het gebruik van antibiotica.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  59.99 Euro

  Ga naar Cavalor Vitaflor 365 Goed Evenwicht 2 kg


Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 2 kg direct bestellen in onze webshop! Enkel chondroitine, glucosamine & MSM volstaan niet om hardnekkige gewrichtsproblemen aan te pakken. Cavalor Arti Matrix biedt een compleet aanbod van voedingsstoffen om pezen, botten en gewrichten sterk en soepel te houden. Dit supplement ondersteunt paarden die problemen hebben bij het bewegen maar is ook preventief te gebruiken om blessures te voorkomen. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  189.00 Euro

  Ga naar Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 2 kg


Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 60x0.015 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 60x0.015 kg direct bestellen in onze webshop! Cavalor Muscle Force is een supplement dat is in te zetten bij paarden die in betere conditie moeten komen en ondersteuning bij de opbouw van spieren kunnen gebruiken. Hierbij is te denken aan sportpaarden na een rustperiode of bij herstel van ziekte of een blessure. Ook jonge paarden kunnen Muscle Force gebruiken bij de opbouw van spieren en de ontwikkeling van een gezond lichaam. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  73.99 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 60x0.015 kg


Cavalor Oilmega Versterkt Weerstand 2 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Oilmega Versterkt Weerstand 2 l direct bestellen in onze webshop! Cavalor OilMega bevat een uitgebalanceerde mengeling van specifieke vetzuren en NAB (Natural Anti Biotics).Wetenschappelijk onderzoek heeft daarenboven uitgewezen dat NAB zeer doeltreffend is voor een goede maagfunctie en darmwerking. Daarnaast is Cavalor OilMega rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren en bevat het een hoog gehalte aan vitamine E.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  39.99 Euro

  Ga naar Cavalor Oilmega Versterkt Weerstand 2 l


Cavalor Muscle Fit Spierproblemen 60x0.015 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Fit Spierproblemen 60x0.015 kg direct bestellen in onze webshop! Muscle Fit helpt spierproblemen te voorkomen en op te lossen. De voedingsstoffen in dit supplement zorgen voor een optimale conditie van de spieren. Hierdoor worden spierstijfheid, spierpijn en krampen voorkomen. Cavalor Muscle Fit is te gebruiken bij paarden die intensief worden gebruikt of waarbij de belasting wordt opgebouwd. Dit supplement kan voor zware inspanning worden gegeven om de belastbaarheid van de spieren te vergroten en de herstelperiode te verkorten.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  78.99 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Fit Spierproblemen 60x0.015 kg


Cavalor Hoof Aid Special Hoeven 20 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Hoof Aid Special Hoeven 20 kg direct bestellen in onze webshop! Cavalor Hoof Aid Speciaal is een krachtig supplement dat de hoeven voedt en ondersteunt. Door verschillende voedingsstoffen te combineren, worden alle onderdelen van de hoef gevoed waardoor het geheel sterker en gezonder wordt. Dit supplement is in te zetten bij hoefproblemen zoals brokkelhoeven, scheurende hoeven of slechte hoefgroei.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  175.00 Euro

  Ga naar Cavalor Hoof Aid Special Hoeven 20 kg


Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 60x0.015 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 60x0.015 kg direct bestellen in onze webshop! Enkel chondroitine, glucosamine & MSM volstaan niet om hardnekkige gewrichtsproblemen aan te pakken. Cavalor Arti Matrix biedt een compleet aanbod van voedingsstoffen om pezen, botten en gewrichten sterk en soepel te houden. Dit supplement ondersteunt paarden die problemen hebben bij het bewegen maar is ook preventief te gebruiken om blessures te voorkomen. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  119.00 Euro

  Ga naar Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 60x0.015 kg


Cavalor Electroliq Balance 5 l Vloeibaar

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Electroliq Balance 5 l Vloeibaar direct bestellen in onze webshop! Mengeling met electrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en snel herstel te garanderen. Electrolyten raken verlorgen bij inspanning en/of zweten. Het paardenlichaam heeft deze stoffen nodig om te kunnen herstellen en het lichaam weer in balans te brengen. Dit supplement komt in vloeibare vorm en is erg smakelijk. Hierdoor wordt het product goed opgenomen en blijft er niets achter in de voerbak.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  78.99 Euro

  Ga naar Cavalor Electroliq Balance 5 l Vloeibaar


Cavalor Oilmega Versterkt Weerstand 10 l

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Oilmega Versterkt Weerstand 10 l direct bestellen in onze webshop! Cavalor OilMega bevat een uitgebalanceerde mengeling van specifieke vetzuren en NAB (Natural Anti Biotics).Wetenschappelijk onderzoek heeft daarenboven uitgewezen dat NAB zeer doeltreffend is voor een goede maagfunctie en darmwerking. Daarnaast is Cavalor OilMega rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren en bevat het een hoog gehalte aan vitamine E.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  119.00 Euro

  Ga naar Cavalor Oilmega Versterkt Weerstand 10 l


Cavalor Electroliq Balance 1 l Vloeibaar

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Electroliq Balance 1 l Vloeibaar direct bestellen in onze webshop! Mengeling met electrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en snel herstel te garanderen. Electrolyten raken verlorgen bij inspanning en/of zweten. Het paardenlichaam heeft deze stoffen nodig om te kunnen herstellen en het lichaam weer in balans te brengen. Dit supplement komt in vloeibare vorm en is erg smakelijk. Hierdoor wordt het product goed opgenomen en blijft er niets achter in de voerbak.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  24.99 Euro

  Ga naar Cavalor Electroliq Balance 1 l Vloeibaar


Cavalor Muscle Fit Spierproblemen 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Fit Spierproblemen 2 kg direct bestellen in onze webshop! Muscle Fit helpt spierproblemen te voorkomen en op te lossen. De voedingsstoffen in dit supplement zorgen voor een optimale conditie van de spieren. Hierdoor worden spierstijfheid, spierpijn en krampen voorkomen. Cavalor Muscle Fit is te gebruiken bij paarden die intensief worden gebruikt of waarbij de belasting wordt opgebouwd. Dit supplement kan voor zware inspanning worden gegeven om de belastbaarheid van de spieren te vergroten en de herstelperiode te verkorten.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  115.00 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Fit Spierproblemen 2 kg


Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 2 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 2 kg direct bestellen in onze webshop! Cavalor Muscle Force is een supplement dat is in te zetten bij paarden die in betere conditie moeten komen en ondersteuning bij de opbouw van spieren kunnen gebruiken. Hierbij is te denken aan sportpaarden na een rustperiode of bij herstel van ziekte of een blessure. Ook jonge paarden kunnen Muscle Force gebruiken bij de opbouw van spieren en de ontwikkeling van een gezond lichaam. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  115.00 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 2 kg


Cavalor Nutri Plus Conditie Mineralen 5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Nutri Plus Conditie Mineralen 5 kg direct bestellen in onze webshop! Korrelmix met maximale hoeveelheid mineralen en vitaminen als complete aanvulling voor sportpaarden die intensief werken. Dit supplement is ook te gebruiken voor herstellende paarden doordat het een compleet aanbod van nutri√ęnten bevat. De voedingsstoffen uit Nutri Plus hebben een hoge beschikbaarheid en zijn gemakkelijk op te nemen door het paardenlichaam.¬†. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  49.99 Euro

  Ga naar Cavalor Nutri Plus Conditie Mineralen 5 kg


Cavalor Colostra 24 100 g

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Colostra 24 100 g direct bestellen in onze webshop! Cavalor Colostra is een vervanger voor de biest en is te gebruiken bij veulens die niet of nauwelijks biest hebben gekregen. Biest is de belangrijkste bron van afweerstoffen en dit supplement helpt dan ook de afweer van het veulen te versterken om ziekte in de eerste weken te voorkomen. Dit product bestaat volledig uit gevriesdroogde biest in poedervorm en is aan te maken met water.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  33.99 Euro

  Ga naar Cavalor Colostra 24 100 g


Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 5 kg direct bestellen in onze webshop! Cavalor Muscle Force is een supplement dat is in te zetten bij paarden die in betere conditie moeten komen en ondersteuning bij de opbouw van spieren kunnen gebruiken. Hierbij is te denken aan sportpaarden na een rustperiode of bij herstel van ziekte of een blessure. Ook jonge paarden kunnen Muscle Force gebruiken bij de opbouw van spieren en de ontwikkeling van een gezond lichaam. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  260.00 Euro

  Ga naar Cavalor Muscle Force Opbouw Spieren 5 kg


Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 5 kg

Dierenwereld > Paardenshop

  Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 5 kg direct bestellen in onze webshop! Enkel chondroitine, glucosamine & MSM volstaan niet om hardnekkige gewrichtsproblemen aan te pakken. Cavalor Arti Matrix biedt een compleet aanbod van voedingsstoffen om pezen, botten en gewrichten sterk en soepel te houden. Dit supplement ondersteunt paarden die problemen hebben bij het bewegen maar is ook preventief te gebruiken om blessures te voorkomen. . Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

  439.00 Euro

  Ga naar Cavalor Arti Matrix Botten/Pezen 5 kg


Cavalor Free Bute Natural Relief Totpijn 90 tab

Dierenwereld > Paardenshop