Alles voor paarden en pony's : Bitten en Sporen

BR Sporen Impuls

Bitten en Sporen

  BR sporen Impuls De rollertjes van deze sporen draaien tijdens het aansporen langs de huid van het paard mee en het paard wordt zo op een aangename manier aangezet tot actie. Deze rvs sporen hebben rvs rollertjes om de hulpen beter te laten doorkomen. - 25 mm

  25.95 Euro

  Ga naar BR Sporen Impuls


BR Sporen Impuls met beschermer

Bitten en Sporen

  BR sporen Impuls De rollertjes van deze sporen draaien tijdens het aansporen langs de huid van het paard mee en het paard wordt zo op een aangename manier aangezet tot actie. Deze rvs sporen met rubberen beschermers, hebben rvs rollertjes om de hulpen beter te laten doorkomen.

  28.95 Euro

  Ga naar BR Sporen Impuls met beschermer


Ikonic Blue Steel Pessoa Bit met rolletjes

Bitten en Sporen

  Ikonic Blue Steel Pessoa Bit met rolletjes. De IKONIC Blue Steel bitten helpen het paard te ontspannen. De roestvorming zorgt voor een aangename smaak voor het paard en bevordert de speekselvorming.

  29.95 Euro

  Ga naar Ikonic Blue Steel Pessoa Bit met rolletjes


Ikonic Blue Steel Bauchtertrens met rolletjes

Bitten en Sporen


Ikonic Blue Steel Special Ring Trens

Bitten en Sporen

  Ikonic Blue Steel Special Ring Trens. De IKONIC Blue Steel bitten helpen het paard te ontspannen. De roestvorming zorgt voor een aangename smaak voor het paard en bevordert de speekselvorming.

  29.95 Euro

  Ga naar Ikonic Blue Steel Special Ring Trens


Ikonic Blue Steel Pessoa Bit dubbelgebroken

Bitten en Sporen


Ikonic Blue steel Watertrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  Blue steel Watertrens met dubbelgebroken mondstuk. De IKONIC Blue Steel bitten helpen het paard te ontspannen. De roestvorming zorgt voor een aangename smaak voor het paard en bevordert de speekselvorming.

  24.95 Euro

  Ga naar Ikonic Blue steel Watertrens dubbelgebroken


Stuebben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken

Bitten en Sporen

  Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken. De voordelen van de Golden Wings trens : • optimale veiligheid voor het paard • aangenaam en mondvriendelijk • klemt niet • geen notenkraker effekt • nieuwe werking door de bitplaten • gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten : • optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten • spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk • de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op de paardenmond in te werken. • de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan de lippen. • kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van de bitplaten van buitenaf de paardenmond. • Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bij jonge paarden. • Golden Wings trensen maken een gemakkelijkere en gevoeligere communicatie mogelijk tussen paard en ruiter.

  68.95 Euro

  Ga naar Stuebben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken


Harry's Horse Watertrens dubbelgebroken dun mondstuk

Bitten en Sporen


Harry's Horse Onderleg watertrens dubbelgebroken 14mm

Bitten en Sporen


Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 2 sleutelgaten

Bitten en Sporen

  Liverpoolstang Golden Brass met 2 sleutelgaten. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen menner en paard. Geleverd met enkele kinketting.

  37.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 2 sleutelgaten


Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 3 sleutelgaten

Bitten en Sporen

  Liverpoolstang Golden Brass met 3 sleutelgaten. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen menner en paard. Geleverd met enkele kinketting.

  37.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 3 sleutelgaten


Stübben Steeltec Golden Wings Trens

Bitten en Sporen

  Deze Golden Wings trens komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken. Het Golden Wings bit geeft een grotere veiligheid voor het paard en bovendien sluiten de wings het paard mooier op tussen twee teugels. Hierdoor kan ben een lichtere verbinding verkrijgen met de mond van het paard. Het materiaal sweet copper waarvan het bit is gemaakt is 100% paardvriendelijk en heeft een aangename acceptatie. Door het feit dat het bit dubbelgebroken is geeft het ook een prettiger gevoel voor paarden die extra gevoelig zijn op hun gehemelte. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  79.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Golden Wings Trens


Stübben Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens

Bitten en Sporen

  Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens. Ring-Ø : 70 mm Dikte : 14 mm SWEET Kupfer mondstuk De voordelen van de Golden Wings trens, 4 in 1 : optimale veiligheid voor het paard aangenaam en mondvriendelijk klemt niet geen notenkraker effekt nieuwe werking door de bitplaten gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten : optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op de paardenmond in te werken. de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan de lippen. kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van de bitplaten van buitenaf de paardenmond. Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bij jonge paarden.

  89.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens


Bitschijven

Bitten en Sporen


Harry's Horse D-trens lichtgewicht

Bitten en Sporen

  D-trens lichtgewicht, vervaardigd van hoogwaardig RVS. Door de D-vorm ligt het bit rustig en stabiel in de mond, het paard wordt iets meegestuurd door druk op de wangen. dikte: 14mm ring: 65mm

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse D-trens lichtgewicht


Harry's Horse D-trens rubber mondstuk

Bitten en Sporen

  Vervaardigd van hoogwaardig RVS D-trens met rubber mondstukken, Door de D-vorm ligt het bit rustig en stabiel in de mond, het paard wordt iets meegestuurd door druk op de wangen. dikte: 20mm ring: 65mm

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse D-trens rubber mondstuk


Harry's Horse Watertrens GB dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  watertrens dubbel gebroken met ovaal tussenstuk en 20mm dik GB mondstuk, SS rings 65mm. Koperkleurig, mondstuk. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het paard wat makkelijker kauwt en onspant op het bit.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens GB dubbelgebroken


Premiere slobberriempje

Bitten en Sporen

  Premiere slobberriempje Rongenaaid lederen slobberriempje met roestvrijstalen gesp, 25 cm. Het slobberriempje zorgt ervoor dat de stang stabiel blijft liggen in de paardenmond en voorkomt dat het paard de scharen van de stang in de mond neemt tijdens het rijden.

  4.95 Euro

  Ga naar Premiere slobberriempje


Harry's Horse Watertrens Gold, dubbel gebroken

Bitten en Sporen

  Watertrens dubbel gebroken met ovaal tussenstuk, geheel uitgevoerd in GB (koperkleurig). Dikte mondstuk 20mm, doorsnede ringen 65mm. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het paard wat makkelijker kauwt en onspant op het bit.

  34.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens Gold, dubbel gebroken


Sprenger Max Control (Danger) bit 16mm

Bitten en Sporen

  De Max- control is een dubbel gebroken bit welke zich vergrendelt onder een bepaalde hoek waardoor het een stang vormt. Wanneer het paard zich verzet tegen de hand van de ruiter, zal de vergrendeling effectiever optreden.

  62.90 Euro

  Ga naar Sprenger Max Control (Danger) bit 16mm


Sprenger Onderlegtrens dubbelgebroken Max-Control

Bitten en Sporen


Sprenger Novocontact Dynamic RS Multiring Bit 16mm

Bitten en Sporen


Sprenger Novocontact Onderlegtrens Sensogan

Bitten en Sporen

  Novocontact Onderlegtrens Sensogan, uniek gevormd en bijzonder gevoelig. De nieuwe novocontact-bits hebben een uniek, ovale gebitsvorm. Dit ondersteunt een optimale communicatie en maakt de weg vrij voor een betere basis tussen paard en ruiter.

  99.00 Euro

  Ga naar Sprenger Novocontact Onderlegtrens Sensogan


QHP Stompe sporen dames met rubber

Bitten en Sporen

  Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Stompe sporen hebben een relatief milde inwerking op het paard. Voorzien van rubber om de laars te beschermen. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met stomp einde -Voorzien van rubberen laarzenbeschermer -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes

  19.95 Euro

  Ga naar QHP Stompe sporen dames met rubber


QHP Sporen met glad wiel

Bitten en Sporen

  Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Sporen met wiel kunnen een scherpe inwerking op het paard hebben. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met een glad wiel -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes

  19.95 Euro

  Ga naar QHP Sporen met glad wiel


BR Bitschijven

Bitten en Sporen

  BR bitschijven. De bitschijven voorkomen irritatie van de mondhoeken. Tevens zorgen zij ervoor dat het bit niet door de mond van het paard getrokken wordt. Afmetingen: Pony 7 cm, Full 9 cm (diameter). Gemaakt van 100% natuurlijk, veilig, niet-giftig rubber (PAH-vrij). Per paar.

  2.75 Euro

  Ga naar BR Bitschijven


BR Tonglepel rvs

Bitten en Sporen


BR Sporen stomp

Bitten en Sporen


Feeling Pelham Cyprium

Bitten en Sporen


Kinkettingbeschermer rubber

Bitten en Sporen


Ophaalbakstuk Premiere

Bitten en Sporen


Tonglepel rubber

Bitten en Sporen


Sprenger Ophaal bakstukken

Bitten en Sporen


Sprenger Ophaal bakstukken

Bitten en Sporen


QHP Sporenriempjes Leder Basic

Bitten en Sporen


Sprenger Pelhamriempjes Nylon

Bitten en Sporen


Sprenger Kinkettingbeschermer rubber Xlang

Bitten en Sporen


Sprenger Sporen Ultrafit

Bitten en Sporen


Sprenger Busstang Hartcarbon

Bitten en Sporen


Sprenger Bustrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen


Sprenger KK Onderlegtrens 14mm

Bitten en Sporen


Trust Loose Ring Flexible Soft

Bitten en Sporen


BR Apple Mouth Bustrens 18mm

Bitten en Sporen

  BR Apple Mouth bustrens bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Deze gebroken bustrens heeft grote rvs ringen 65 mm. Dikte mondstuk 18mm.

  34.95 Euro

  Ga naar BR Apple Mouth Bustrens 18mm


BR Apple Mouth Bustrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  De BR Apple Mouth bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Deze gebroken bustrens heeft grote rvs ringen 65 mm.

  37.95 Euro

  Ga naar BR Apple Mouth Bustrens dubbelgebroken


BR Apple Mouth D-trens

Bitten en Sporen

  BR Apple Mouth D-trens heeft een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Deze D-trens heeft een gebroken mondstuk, rvs ringen van 70 mm. Mondstuk 19mm.

  34.95 Euro

  Ga naar BR Apple Mouth D-trens


Sprenger Duo Kunstof D-trens

Bitten en Sporen

  De Duo bitten zijn gemaakt van een zeer flexibel kunstof, bijzonder vriendelijk voor de mond en past zich goed aan aan de mond van het paard. Het materiaal is vrij van oplosmiddelen en bevat geen weekmakers. Een stalen kern maakt het mondstuk zeer stabiel en veilig. De D-ring voorkomt dat het bit door de mond van het paard kan worden getrokken, het bit ligt stabiel op de tong en geeft zijdelingse steun met sturen. Verkrijgbaar in het materiaal: wit kunstof

  119.90 Euro

  Ga naar Sprenger Duo Kunstof D-trens


Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper

Bitten en Sporen

  Steeltec Watertrens Sweet Copper. Deze watertrens komt uit de Stübben Steeltec-serie is enkelgebroken en voorzien van Sweet Copper mondstruk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie van het bit waardoor het paard smakelijker in de mond kan zijn. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  39.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper


Stübben Steeltec Kneveltrens Sweet Copper

Bitten en Sporen

  Stübben Steeltec Kneveltrens Sweet Copper. Deze kneveltrens komt uit de Stübben Steeltec-serie is enkelgebroken en voorzien van Sweet Copper mondstruk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie van het bit waardoor het paard smakelijker in de mond kan zijn. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  64.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Kneveltrens Sweet Copper


Stübben Steeltec Pelham Sweet Copper

Bitten en Sporen

  Stübben Steeltec Pelham Sweet Copper Dikte 16mm Lengte van de scharen 100mm Deze pelham komt uit de Stübben Steeltec-serie is enkelgebroken en voorzien van Sweet Copper mondstruk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie van het bit waardoor het paard smakelijker in de mond kan zijn. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  74.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Pelham Sweet Copper


Sprenger WH Ultra Trens 16mm Sensogan

Bitten en Sporen

  Het WH- Ultra mondstuk is een dubbel gebroken bit met beweegbare rolletje in het middenstuk welke 45 graden naar voren is gedraaid. Het rolletje stimuleert de activiteit in de paardenmond, hierdoor wordt het kauwproces gestimuleerd en is het paard sneller en gemakkelijker nageeflijk te rijden. Het paard zal het bit eerder aannemen en voelt lichter in de hand. De watertrens is het meest gebruikte bit , deze is geheel beweeglijk in de paardenmond en daarmee wordt de "lossigheid" behouden en gestimuleerd. Geschikt voor paarden die niet adequaat reageren op de teugelhulpen, makkelijk sterk of stug zijn.

  134.90 Euro

  Ga naar Sprenger WH Ultra Trens 16mm Sensogan


Harry's Horse Bustrens anatomisch dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  Dubbel gebroken bustrens met o-link. Anatomisch gevormd, voor een goede ligging in de mond. Het mondstuk is 13mm dik en geheel van Gold Brass. De samenstelling van Gold Brass is 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard. De ringen zijn van Stainless Steel en hebben een doorsnede van 70mm.

  32.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bustrens anatomisch dubbelgebroken


Harry's Horse Bustrens Sweet Iron dubbelgebroken 13mm

Bitten en Sporen

  Dubbel gebroken bustrens met o-link. Mondstuk van Sweet Iron. Dikte: 13mm met SS ringen (70mm). Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  34.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bustrens Sweet Iron dubbelgebroken 13mm


Harry's Horse Bustrens lichtgewicht Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Bustrens lichtgewicht. Mondstuk van Sweet Iron. dikte: 23mm ring: 60mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bustrens lichtgewicht Sweet Iron


Harry's Horse Watertrens dubbelgebroken Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Harry\'s Horse Watertrens dubbelgebroken Sweet Iron. dik mondstuk.met ovaal tussenstuk Mondstuk van Sweet Iron. Dikte: 20MM ring: 65mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens dubbelgebroken Sweet Iron


Harry's Horse Watertrens lichtgewicht Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Harry\'s Horse Watertrens lichtgewicht Sweet Iron. Mondstuk van Sweet Iron: 16mm Ringmaat: 65mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  24.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens lichtgewicht Sweet Iron


Harry's Horse Bus/onderlegtrens Sweet Iron 14mm

Bitten en Sporen

  Vervaardigd van Sweet Iron. dikte: 14mm ring: 45mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bus/onderlegtrens Sweet Iron 14mm


Harry's Horse Onderleg watertrens o-link Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Onderleg watertrens o-link, vervaardigd van Sweet Iron. 14mm dik en een ringmaat van 55mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Onderleg watertrens o-link Sweet Iron


Harry's Horse Dressuurstang Optimum GoldBrass 16mm

Bitten en Sporen

  Gold brass dressuurstang met elegant, anatomisch gevormd mondstuk met lage tongboog. Dit, in combinatie met het dunne monstuk (16mm), zorgt voor tongvrijheid, zonder dat het teveel inwerkt op de lagen. Inclusief kinketting. Gold Brass bitten worden beter door het paard aangenomen en kan ontspanning in de mond bevorderen wat kan leiden tot een betere communicatie tussen ruiter en paard. Dikte mondstuk: 16mm Lengte scharen: 140mm

  39.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Dressuurstang Optimum GoldBrass 16mm


Sprenger Dynamic RS Watertrens Swarovski

Bitten en Sporen

  Dynamic RS Watertrens met Swarovski, Sprenger. Dynamische RS-bitten worden gekenmerkt door een ergonomisch gevormd mondstuk. Ze liggen perfect in de mond van het paard, wat resulteert in een zachte en gelijkmatige druk op het hele tonggebied, wat het paard aanmoedigt om te kauwen. Dynamische RS-bitten stimuleren het paard om het bit gemakkelijker te accepteren.Bovendien zorgt het ergonomisch gevormde mondstuk voor een snel en gebalanceerd effect op de tong. Dit bit ondersteunt het contact met de mondhoeken op een zeer effectieve manier en houdt het paard aan het bit. Tegelijkertijd maakt het zachte gewricht in het midden dat 45 ° naar voren is gebogen, een zeer vriendelijk deel.Door de gebogen gewrichten blijft het bit in de juiste en centrale positie op de tong. Het bit stimuleert het vertrouwen van het paard in de hand van de rijder en verhoogt de veiligheid. Technische details: Type bit: losse trens. Bitdikte: 16 mm. Mondstuk: dubbel gebroken. Diameter ring: 70 mm. Materiaal: Sensogan met roestvrijstalen ringen. Kristalkleur: D_Light Colorado Topaz.

  134.95 Euro

  Ga naar Sprenger Dynamic RS Watertrens Swarovski


Stübben Anatomische Watertrens

Bitten en Sporen

  Breedte in cm: 10.5 / 11.5 / 12.5 cm - Ring-Ø: 65 mm & Dikte 12 mm. Breedte in cm: 13,5 / 14,0 / 14,5 cm - Ring-Ø: 70 mm en dikte 16 mm. Mondstuk met anatomisch gevormd mondstuk. De speciale vorm van het mondstuk en de gebogen laterale stukken passen perfect bij de anatomie van de mond van het paard. Deze speciale bitvorm geeft meer ruimte aan de tong van het paard en is daarom bijzonder geschikt voor paarden die gevoelig reageren op een hogere druk op de tong. Voordelen van een dubbel gebroken trens: Geen druk op het gehemelte, Evenwichtige gewichtsverdeling op tong en kaak, Paarden kunnen gemakkelijk op de bit worden gereden, Geen notenkrakereffect, Meer vergeven aan fouten veroorzaakt door de sterke hand van een rijder of aan de teugels. Voordelen van een losse trens: De vrije watertrens ringen van de IJslandse losse trens laten het paard toe om de positie van het bit in zijn mond aan te passen. Dit zorgt ervoor dat het paard zijn kaak ontspant en op het bit kauwt, waardoor het paard wordt aangemoedigd het bit te accepteren, Bij het oppakken van de teugels bewegen de ringen zodat het bit automatisch correct wordt gepositioneerd, Jonge paarden of onervaren ruiters moeten altijd ervaring opdoen met een losse ( watertrens) voordat ze een D-ringbit of andere bits uitproberen. Stübben Steeltec-kwaliteit: Geen ruwe randen die de mond van het paard zouden kunnen verwonden, Lange levensduur door geselecteerde materialen, Een speciale verwerkingstechnologie zorgt ervoor dat boorgaten en schakelstukken langer intact blijven.

  52.95 Euro

  Ga naar Stübben Anatomische Watertrens


Happy Mouth Watertrens

Bitten en Sporen


Harry's Horse Knevel-bustrens

Bitten en Sporen


Sealtex latex bandage

Bitten en Sporen


BR Kinketting rvs

Bitten en Sporen


Harry's Horse Kneveltrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen


Bitschijven met uitsparingen

Bitten en Sporen


Harry's Horse Watertrens lichtgewicht 19mm

Bitten en Sporen


Harry's Horse Dressuurstang dun mondstuk

Bitten en Sporen


Spoorriemen Premiere Nylon

Bitten en Sporen


BR Spoorriemen leder

Bitten en Sporen


BR Sporen stomp

Bitten en Sporen