Alles voor paarden en pony's : Bitten en Sporen

BR Sporen Impuls

Bitten en Sporen

  BR sporen Impuls De rollertjes van deze sporen draaien tijdens het aansporen langs de huid van het paard mee en het paard wordt zo op een aangename manier aangezet tot actie. Deze rvs sporen hebben rvs rollertjes om de hulpen beter te laten doorkomen. - 25 mm

  25.95 Euro

  Ga naar BR Sporen Impuls


BR Sporen Impuls met kunststof bol

Bitten en Sporen

  BR sporen Impuls. De rollertjes van deze sporen draaien tijdens het aansporen langs de huid van het paard mee en het paard wordt zo op een aangename manier aangezet tot actie. Deze rvs sporen hebben hard rubberen rollertjes om lichte impulsen te geven. - 25 mm

  22.95 Euro

  Ga naar BR Sporen Impuls met kunststof bol


BR Sporen Impuls met beschermer

Bitten en Sporen

  BR sporen Impuls De rollertjes van deze sporen draaien tijdens het aansporen langs de huid van het paard mee en het paard wordt zo op een aangename manier aangezet tot actie. Deze rvs sporen met rubberen beschermers, hebben rvs rollertjes om de hulpen beter te laten doorkomen.

  28.95 Euro

  Ga naar BR Sporen Impuls met beschermer


Ikonic Blue Steel Pessoa Bit met rolletjes

Bitten en Sporen

  Ikonic Blue Steel Pessoa Bit met rolletjes. De IKONIC Blue Steel bitten helpen het paard te ontspannen. De roestvorming zorgt voor een aangename smaak voor het paard en bevordert de speekselvorming.

  29.95 Euro

  Ga naar Ikonic Blue Steel Pessoa Bit met rolletjes


Ikonic Blue Steel Bauchtertrens met rolletjes

Bitten en Sporen


Ikonic Blue Steel Special Ring Trens

Bitten en Sporen

  Ikonic Blue Steel Special Ring Trens. De IKONIC Blue Steel bitten helpen het paard te ontspannen. De roestvorming zorgt voor een aangename smaak voor het paard en bevordert de speekselvorming.

  29.95 Euro

  Ga naar Ikonic Blue Steel Special Ring Trens


Ikonic Blue Steel Pessoa Bit dubbelgebroken

Bitten en Sporen


Ikonic Blue steel Watertrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  Blue steel Watertrens met dubbelgebroken mondstuk. De IKONIC Blue Steel bitten helpen het paard te ontspannen. De roestvorming zorgt voor een aangename smaak voor het paard en bevordert de speekselvorming.

  24.95 Euro

  Ga naar Ikonic Blue steel Watertrens dubbelgebroken


Stuebben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken

Bitten en Sporen

  Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken. De voordelen van de Golden Wings trens : • optimale veiligheid voor het paard • aangenaam en mondvriendelijk • klemt niet • geen notenkraker effekt • nieuwe werking door de bitplaten • gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten : • optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten • spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk • de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op de paardenmond in te werken. • de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan de lippen. • kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van de bitplaten van buitenaf de paardenmond. • Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bij jonge paarden. • Golden Wings trensen maken een gemakkelijkere en gevoeligere communicatie mogelijk tussen paard en ruiter.

  68.95 Euro

  Ga naar Stuebben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken


Harry's Horse Watertrens dubbelgebroken dun mondstuk

Bitten en Sporen


Harry's Horse Onderleg watertrens dubbelgebroken 14mm

Bitten en Sporen


Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 2 sleutelgaten

Bitten en Sporen

  Liverpoolstang Golden Brass met 2 sleutelgaten. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen menner en paard. Geleverd met enkele kinketting.

  37.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 2 sleutelgaten


Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 3 sleutelgaten

Bitten en Sporen

  Liverpoolstang Golden Brass met 3 sleutelgaten. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen menner en paard. Geleverd met enkele kinketting.

  37.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Liverpoolstang Golden Brass, 3 sleutelgaten


Stübben Steeltec Golden Wings Trens

Bitten en Sporen

  Deze Golden Wings trens komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken. Het Golden Wings bit geeft een grotere veiligheid voor het paard en bovendien sluiten de wings het paard mooier op tussen twee teugels. Hierdoor kan ben een lichtere verbinding verkrijgen met de mond van het paard. Het materiaal sweet copper waarvan het bit is gemaakt is 100% paardvriendelijk en heeft een aangename acceptatie. Door het feit dat het bit dubbelgebroken is geeft het ook een prettiger gevoel voor paarden die extra gevoelig zijn op hun gehemelte. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  79.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Golden Wings Trens


Stübben Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens

Bitten en Sporen

  Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens. Ring-Ø : 70 mm Dikte : 14 mm SWEET Kupfer mondstuk De voordelen van de Golden Wings trens, 4 in 1 : optimale veiligheid voor het paard aangenaam en mondvriendelijk klemt niet geen notenkraker effekt nieuwe werking door de bitplaten gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten : optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op de paardenmond in te werken. de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan de lippen. kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van de bitplaten van buitenaf de paardenmond. Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bij jonge paarden.

  89.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens


Harry's Horse D-trens lichtgewicht

Bitten en Sporen

  D-trens lichtgewicht, vervaardigd van hoogwaardig RVS. Door de D-vorm ligt het bit rustig en stabiel in de mond, het paard wordt iets meegestuurd door druk op de wangen. dikte: 14mm ring: 65mm

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse D-trens lichtgewicht


Harry's Horse D-trens rubber mondstuk

Bitten en Sporen

  Vervaardigd van hoogwaardig RVS D-trens met rubber mondstukken, Door de D-vorm ligt het bit rustig en stabiel in de mond, het paard wordt iets meegestuurd door druk op de wangen. dikte: 20mm ring: 65mm

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse D-trens rubber mondstuk


Harry's Horse Watertrens GB dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  watertrens dubbel gebroken met ovaal tussenstuk en 20mm dik GB mondstuk, SS rings 65mm. Koperkleurig, mondstuk. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het paard wat makkelijker kauwt en onspant op het bit.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens GB dubbelgebroken


Premiere slobberriempje

Bitten en Sporen

  Premiere slobberriempje Rongenaaid lederen slobberriempje met roestvrijstalen gesp, 25 cm. Het slobberriempje zorgt ervoor dat de stang stabiel blijft liggen in de paardenmond en voorkomt dat het paard de scharen van de stang in de mond neemt tijdens het rijden.

  4.95 Euro

  Ga naar Premiere slobberriempje


Harry's Horse Watertrens Gold, dubbel gebroken

Bitten en Sporen

  Watertrens dubbel gebroken met ovaal tussenstuk, geheel uitgevoerd in GB (koperkleurig). Dikte mondstuk 20mm, doorsnede ringen 65mm. Samenstelling van 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het paard wat makkelijker kauwt en onspant op het bit.

  34.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens Gold, dubbel gebroken


Sprenger Max Control (Danger) bit 16mm

Bitten en Sporen

  De Max- control is een dubbel gebroken bit welke zich vergrendelt onder een bepaalde hoek waardoor het een stang vormt. Wanneer het paard zich verzet tegen de hand van de ruiter, zal de vergrendeling effectiever optreden.

  62.90 Euro

  Ga naar Sprenger Max Control (Danger) bit 16mm


Sprenger Onderlegtrens dubbelgebroken Max-Control

Bitten en Sporen


Sprenger Novocontact Dynamic RS Multiring Bit 16mm

Bitten en Sporen


Sprenger Novocontact Onderlegtrens Sensogan

Bitten en Sporen

  Novocontact Onderlegtrens Sensogan, uniek gevormd en bijzonder gevoelig. De nieuwe novocontact-bits hebben een uniek, ovale gebitsvorm. Dit ondersteunt een optimale communicatie en maakt de weg vrij voor een betere basis tussen paard en ruiter.

  99.00 Euro

  Ga naar Sprenger Novocontact Onderlegtrens Sensogan


QHP Stompe sporen dames met rubber

Bitten en Sporen

  Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Stompe sporen hebben een relatief milde inwerking op het paard. Voorzien van rubber om de laars te beschermen. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met stomp einde -Voorzien van rubberen laarzenbeschermer -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes

  19.95 Euro

  Ga naar QHP Stompe sporen dames met rubber


QHP Sporen met glad wiel

Bitten en Sporen

  Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Sporen met wiel kunnen een scherpe inwerking op het paard hebben. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met een glad wiel -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes

  19.95 Euro

  Ga naar QHP Sporen met glad wiel


BR Apple Mouth Bustrens 18mm

Bitten en Sporen

  BR Apple Mouth bustrens bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Deze gebroken bustrens heeft grote rvs ringen 65 mm. Dikte mondstuk 18mm.

  34.95 Euro

  Ga naar BR Apple Mouth Bustrens 18mm


BR Apple Mouth Bustrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  De BR Apple Mouth bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Deze gebroken bustrens heeft grote rvs ringen 65 mm.

  37.95 Euro

  Ga naar BR Apple Mouth Bustrens dubbelgebroken


BR Apple Mouth D-trens

Bitten en Sporen

  BR Apple Mouth D-trens heeft een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Deze D-trens heeft een gebroken mondstuk, rvs ringen van 70 mm. Mondstuk 19mm.

  34.95 Euro

  Ga naar BR Apple Mouth D-trens


Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper

Bitten en Sporen

  Steeltec Watertrens Sweet Copper. Deze watertrens komt uit de Stübben Steeltec-serie is enkelgebroken en voorzien van Sweet Copper mondstruk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie van het bit waardoor het paard smakelijker in de mond kan zijn. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  39.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Watertrens Sweet Copper


Stübben Steeltec Kneveltrens Sweet Copper

Bitten en Sporen

  Stübben Steeltec Kneveltrens Sweet Copper. Deze kneveltrens komt uit de Stübben Steeltec-serie is enkelgebroken en voorzien van Sweet Copper mondstruk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie van het bit waardoor het paard smakelijker in de mond kan zijn. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  64.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Kneveltrens Sweet Copper


Stübben Steeltec Pelham Sweet Copper

Bitten en Sporen

  Stübben Steeltec Pelham Sweet Copper Dikte 16mm Lengte van de scharen 100mm Deze pelham komt uit de Stübben Steeltec-serie is enkelgebroken en voorzien van Sweet Copper mondstruk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie van het bit waardoor het paard smakelijker in de mond kan zijn. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

  74.95 Euro

  Ga naar Stübben Steeltec Pelham Sweet Copper


Sprenger WH Ultra Trens 16mm Sensogan

Bitten en Sporen

  Het WH- Ultra mondstuk is een dubbel gebroken bit met beweegbare rolletje in het middenstuk welke 45 graden naar voren is gedraaid. Het rolletje stimuleert de activiteit in de paardenmond, hierdoor wordt het kauwproces gestimuleerd en is het paard sneller en gemakkelijker nageeflijk te rijden. Het paard zal het bit eerder aannemen en voelt lichter in de hand. De watertrens is het meest gebruikte bit , deze is geheel beweeglijk in de paardenmond en daarmee wordt de "lossigheid" behouden en gestimuleerd. Geschikt voor paarden die niet adequaat reageren op de teugelhulpen, makkelijk sterk of stug zijn.

  134.90 Euro

  Ga naar Sprenger WH Ultra Trens 16mm Sensogan


Harry's Horse Bustrens anatomisch dubbelgebroken

Bitten en Sporen

  Dubbel gebroken bustrens met o-link. Anatomisch gevormd, voor een goede ligging in de mond. Het mondstuk is 13mm dik en geheel van Gold Brass. De samenstelling van Gold Brass is 86%-90% koper, 8%-12% aluminium en 3% ijzer. Door deze samenstelling worden de bitten goed door het paard aangenomen en wordt het kauwen bevorderd. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard. De ringen zijn van Stainless Steel en hebben een doorsnede van 70mm.

  32.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bustrens anatomisch dubbelgebroken


Harry's Horse Bustrens Sweet Iron dubbelgebroken 13mm

Bitten en Sporen

  Dubbel gebroken bustrens met o-link. Mondstuk van Sweet Iron. Dikte: 13mm met SS ringen (70mm). Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  34.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bustrens Sweet Iron dubbelgebroken 13mm


Harry's Horse Bustrens lichtgewicht Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Bustrens lichtgewicht. Mondstuk van Sweet Iron. dikte: 23mm ring: 60mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bustrens lichtgewicht Sweet Iron


Harry's Horse Watertrens dubbelgebroken Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Harry\'s Horse Watertrens dubbelgebroken Sweet Iron. dik mondstuk.met ovaal tussenstuk Mondstuk van Sweet Iron. Dikte: 20MM ring: 65mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens dubbelgebroken Sweet Iron


Harry's Horse Watertrens lichtgewicht Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Harry\'s Horse Watertrens lichtgewicht Sweet Iron. Mondstuk van Sweet Iron: 16mm Ringmaat: 65mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  24.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Watertrens lichtgewicht Sweet Iron


Harry's Horse Bus/onderlegtrens Sweet Iron 14mm

Bitten en Sporen

  Vervaardigd van Sweet Iron. dikte: 14mm ring: 45mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Bus/onderlegtrens Sweet Iron 14mm


Harry's Horse Onderleg watertrens o-link Sweet Iron

Bitten en Sporen

  Onderleg watertrens o-link, vervaardigd van Sweet Iron. 14mm dik en een ringmaat van 55mm Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest. De zoete smaak van deze stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het beter wordt geaccepteerd. Het paard zal meer gaan schuimen. Doordat het sweet iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Voor een nog betere communicatie tussen ruiter en paard.

  29.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Onderleg watertrens o-link Sweet Iron


Harry's Horse Dressuurstang Optimum GoldBrass 16mm

Bitten en Sporen

  Gold brass dressuurstang met elegant, anatomisch gevormd mondstuk met lage tongboog. Dit, in combinatie met het dunne monstuk (16mm), zorgt voor tongvrijheid, zonder dat het teveel inwerkt op de lagen. Inclusief kinketting. Gold Brass bitten worden beter door het paard aangenomen en kan ontspanning in de mond bevorderen wat kan leiden tot een betere communicatie tussen ruiter en paard. Dikte mondstuk: 16mm Lengte scharen: 140mm

  39.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Dressuurstang Optimum GoldBrass 16mm


BR Tonglepel rvs

Bitten en Sporen


BR Sporen stomp

Bitten en Sporen


Feeling Pelham Cyprium

Bitten en Sporen


Bitschijven

Bitten en Sporen


Kinkettingbeschermer rubber

Bitten en Sporen


Ophaalbakstuk Premiere

Bitten en Sporen


Tonglepel rubber

Bitten en Sporen


Sprenger Ophaal bakstukken

Bitten en Sporen


Sprenger Ophaal bakstukken

Bitten en Sporen


QHP Sporenriempjes Leder Basic

Bitten en Sporen


Sprenger Pelhamriempjes Nylon

Bitten en Sporen


Sprenger Kinkettingbeschermer rubber Xlang

Bitten en Sporen


Sprenger Sporen Ultrafit

Bitten en Sporen


QHP Sporenriemen Artemis

Bitten en Sporen


Sprenger Bustrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen


Sprenger KK Onderlegtrens 14mm

Bitten en Sporen


Trust Loose Ring Flexible Soft

Bitten en Sporen


HH D-trens dubbelgebroken 14mm

Bitten en Sporen

  Harry Horse D-trens dubbelgebroken 14mm Een D-trens ligt rustig in de mond van het paard, zorgt voor extra zijdelingse steun en de vorm van de D-ringen voorkomt dat het bit door de mond getrokken kan worden. Materiaal: RVS Dikte mondstuk: 14 mm Hoogte D-ringen: 65 mm

  29.95 Euro

  Ga naar HH D-trens dubbelgebroken 14mm


Gum Bits 85gr

Bitten en Sporen

  Knarsetanden? Probleem opgelost! GumBits bevordert de speekselvorming, elimineert het tandenknarsen dat vaak optreden tijdens de intensieve training van sport paarden. Het gevolg hiervan is het paard de teugelhulpen beter accepteert en geeft daardoor vertrouwen en harmonie. Kan ook helpen als paarden zwaar op de hand zijn en niet willen "kauwen" op het bit. Gumbits bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is volledige veilig om te geven.

  18.35 Euro

  Ga naar Gum Bits 85gr


QHP Sporen met glad wiel en rubber

Bitten en Sporen

  Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Sporen met wiel kunnen een scherpe inwerking op het paard hebben. Voorzien van rubber om de laars te beschermen. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met een glad wiel -Voorzien van rubberen laarzenbeschermer -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes

  24.95 Euro

  Ga naar QHP Sporen met glad wiel en rubber


QHP Sporen met wiel getand en rubber

Bitten en Sporen

  Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Sporen met wiel kunnen een scherpe inwerking op het paard hebben. Voorzien van rubber om de laars te beschermen. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met een getand wiel -Voorzien van rubberen laarzenbeschermer -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes

  24.95 Euro

  Ga naar QHP Sporen met wiel getand en rubber


QHP Knop sporen Metallic

Bitten en Sporen

  Deze sporen zijn voorzien van een metallic gekleurde coating en geleverd met bijpassende sporenriempjes. Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Knopsporen hebben een relatief milde inwerking op het paard. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met knopvormig einde -Voorzien van een metallic gekleurde coating -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes met een bijpassend gekleurd gespje

  15.95 Euro

  Ga naar QHP Knop sporen Metallic


QHP Stompe sporen Metallic

Bitten en Sporen

  Deze sporen zijn voorzien van een metallic gekleurde coating en geleverd met bijpassende sporenriempjes. Sporen kunnen worden gebruikt om de hulpen van de ruiter te verfijnen. Stompe sporen hebben een relatief milde inwerking op het paard. -Materiaal: RVS -Roestvrijstalen spoor met stomp einde -Voorzien van een metallic gekleurde coating -Geleverd inclusief nylon sporenriempjes met een bijpassend gekleurd gespje

  15.95 Euro

  Ga naar QHP Stompe sporen Metallic


Happy Mouth Watertrens

Bitten en Sporen


Harry's Horse Knevel-bustrens

Bitten en Sporen


Sealtex latex bandage

Bitten en Sporen


BR Kinketting rvs

Bitten en Sporen


Harry's Horse Kneveltrens dubbelgebroken

Bitten en Sporen


Bitschijven met uitsparingen

Bitten en Sporen


Harry's Horse Watertrens lichtgewicht 19mm

Bitten en Sporen


Harry's Horse Dressuurstang dun mondstuk

Bitten en Sporen