Alles voor paarden en pony's : Beenbeschermers

Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Bruin

Beenbeschermers

  Deze populaire beenbeschermers zijn voorzien van een speciale witte binnenzijde welke verhitting van het been tijdens de training voorkomt. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Verpakt in luxe mesh bewaarzak. Kleur: Bruin Maten: XL (X-Full)

  24.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Bruin


Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Air - Ou

Beenbeschermers

  Populaire beenbeschermers met sterke, elastische klittenbandsluiting. De Flextrainer "Air" is uitgevoerd in geperforeerd air-neopreen voor extra ventilatie en een goede afvoer van de hitte. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De ideale vervanging voor een traditionele bandage. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Verpakt in luxe mesh bewaarzak.

  14.50 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Air - Ou


Harry's Horse Beenbeschermers Reflective

Beenbeschermers

  Populaire, reflecterende beenbeschermers met sterke, elastische klittenbandsluiting. De binnenzijde is gevoerd voor een goede afvoer van de hitte. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Verpakt in luxe mesh bewaarzak.

  32.00 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermers Reflective


Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Navy

Beenbeschermers

  Deze populaire beenbeschermers zijn voorzien van een speciale witte binnenzijde welke verhitting van het been tijdens de training voorkomt. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Verpakt in luxe mesh bewaarzak.

  24.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Navy


Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Hologram

Beenbeschermers

  Populaire beenbeschermers met sterke, elastische klittenbandsluiting. De binnenzijde is gevoerd voor een goede afvoer van de hitte. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Doordat deze beenbeschermers uitgevoerd zijn in Hologram zijn het echte eyecatchers! Verpakt in luxe mesh bewaarzak. Materiaal: PVC, synthetisch bont

  34.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Hologram


Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Metallic

Beenbeschermers

  Populaire beenbeschermers met sterke, elastische klittenbandsluiting. De binnenzijde is gevoerd voor een goede afvoer van de hitte. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Doordat deze beenbeschermers uitgevoerd zijn in Metallic, zijn het echte eyecatchers! Verpakt in luxe mesh bewaarzak. Materiaal: PVC, synthetisch bont

  32.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Metallic


Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Wit

Beenbeschermers

  Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Wit Deze populaire beenbeschermers zijn voorzien van een speciale witte binnenzijde welke verhitting van het been tijdens de training voorkomt. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Verpakt in luxe mesh bewaarzak. Kleur Wit Maten: S(Pony), M(Cob), L(Full) en XL(X-Full)

  24.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Wit


Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Zwart

Beenbeschermers

  Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Zwart Deze populaire beenbeschermers zijn voorzien van een speciale witte binnenzijde welke verhitting van het been tijdens de training voorkomt. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Verpakt in luxe mesh bewaarzak. Kleur: Zwart Maten: S(Pony), M(Cob), L(Full) en XL(X-Full)

  24.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermer Flextrainer Zwart


JumpTec peesbeschermers met zakken

Beenbeschermers

  JumpTec peesbeschermers met zakken Een set stal peesbeschermers, uitgerust met een zakje met klittenband sluiting, waar een gelzakje inzit. Zo kunnen de pezen van het paard af koelen of op warmen na inspanning. Buitenkant van polyester maasstof. Binnenkant van polyester maas en polykatoenen badstof, dit alles is schuim opgevuld en doorgestikt. 4 brede klittenband sluitingen van 50 mm, aan de buitenkant en 1 extra klittenband sluiting aan de binnenzijde. Hiermee zit de peesbeschermer nog beter aan het been vast. E├ęn maat. Zwart

  39.00 Euro

  Ga naar JumpTec peesbeschermers met zakken


Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Heavy Du

Beenbeschermers

  Populaire beenbeschermers met sterke, elastische klittenbandsluiting. De binnenzijde is gevoerd voor een goede afvoer van de hitte. De Flextrainers "Heavy Duty" zijn uitgevoerd met een harde schaal voor extra bescherming. Uiteraard is de harde schaal uitgerust met het welbekende "Air" systeem d.m.v. luchtgaatjes. Door de optimale pasvorm heeft het paard veel bewegingsvrijheid. De beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden (30 graden). Deze nieuwe versie "2" heeft een beter gevormde schaal welke ook nog dunner is voor minder wrijving. Verpakt in luxe mesh bewaarzak.

  45.95 Euro

  Ga naar Harry's Horse Beenbeschermers Flextrainer Heavy Du